E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin 40 bin kapısına yeniden dayandı---

Bitcoin 40 bin kapısına yeniden dayandı

Bitcoin 40 bin kapısına yeniden dayandı
28 Temmuz 2021 - 13:59 borsagundem.com

30 bin ila 36 bin dolar arasında 1,5 ay geçirdikten sonra Bitcoin iki gün içinde ikinci kez 40 bin doları test etti

Bitcoin (BTC) fiyatı, 39 bin dolar seviyelerine geri dönmeden önce 40 bin doları kısa süreliğine aşmıştı. 15 Temmuz'da başlayan iki haftalık düşüş eğiliminin ardından gelen bu hareketin ardından Bitcoin, iki gün içinde ikinci kez 40 bin dolarlık direnci test etti.

BTC/USD paritesi, 21 Temmuz'dan itibaren boğa piyasası gstergeleri ile sadece yedi gün içinde yüzde 34,13'lük bir artış yaşadı.

Bir kısım yatırımcı yükselen BTC fiyatını geleneksel bankacılık kurumlarına, Elon Musk ve Michael Saylor gibi girişimcilerin açıklamalarına bağlıyor. Bu hafta teknoloji devi Amazon'un kripto para kabul edeceğine dair söylentiler fiyata olumlu yansıdı. Firma daha sonra bu haberi yalanladı.

Mevcut fiyat göstergeleri, Bitcoin'in 30 bin ila 40 bin dolar arasındaki koridorda destek elde ettiğine işaret ediyor. 60 bin dolara ulaşmadan önce bu desteğin üzerine kalıcılık sağlaması gerekiyor.

30 bin dolarlık koridordan çıkmak için uğraşan Bitcoin, halihazırda 39 bin 500 doları aştı.

CNBC tarafından, bir grup portföy yöneticisi ve hisse senedi stratejisti ile yapılan bir ankette, katılımcıların yüzde 44'ü Bitcoin fiyatının 30 bin doların altına düşeceğini öne sürdü. Yatırımcıların yüzde 56'sı ise yükselişe inandığını ve yüzde 6'sı Bitcoin'in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 65 bin dolara yaklaşarak 60 bin dolar civarında işlem göreceğini umuyor.

Ünlü fon yöneticisi uyardı: Kripto para tam olarak lale soğanı ticareti

Kripto para borsaları Çin'den çıkıyor

Ethereum'a olan rağbet Bitcoin'den fazla

Bitcoin'in fiyatı yeniden 40 bin doları aştı

Musk ve Saylor twitlerinin Bitcoin'e etkisi ölçüldü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)