E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin 3 yıl aradan sonra ilk defa 19 bin doları gördü---

Bitcoin 3 yıl aradan sonra ilk defa 19 bin doları gördü

Bitcoin 3 yıl aradan sonra ilk defa 19 bin doları gördü
24 Kasım 2020 - 20:59 borsagundem.com

Kripto para birimlerinin en yüksek hacimlisi olan Bitcoin 3 yıl aradan sonra ilk defa 19 bin dolar seviyesine ulaştı.

Dijital kripto para birimi Bitcoin neredeyse üç yıl sonra ilk kez 19 bin dolar seviyesine ulaşarak yaklaşık 20 bin dolar olan tarihi zirvesine yaklaştı.

Dünyanın en popüler kripto parası, eşi benzeri görülmemiş mali ve parasal canlandırmalar sonrası riskli varlıklara olan talep artışıyla bu yıl yaklaşık yüzde 160 kazanım göstermişti.

Bitcoin’in yükselmesinin diğer sebepleri ise enflasyona dirençli varlıklara olan talebin artması ve kripto paraların yaygın olarak kabul görmeye başlayacağı konusundaki tahminler.

Bitcoin yalnızca Kasım ayında yüzde 37’nin üstünde kazanım elde etti.

Dolar 8 lirayı, euro 9.5 lirayı geçti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)25 Kasım 2020 09:16

    Bu coini kazdığımı biliyorum. O zamanlar 1 haftad a1 coin kazılabiliyordu. Türkiyede internet hızı o kadar yavaştıki. Hep hatlar kopuyordu. sonra ya 1 usd den ne olur olsun ulsun 100 us dolsun değmez diyip vazgeçmiştik. Aklımda. Kariyer, iş zart zurt derken yalan dunyaya kandık :D  adam kisi kazı yapıp ayda 4 tane coin üretilebiliyormuş... ama şuda var, mesela kazdık hesaba coin geçti. inanın elde tutamıyor insan. satmak okadar kolaygı satıyorsunuz kar gorunce... arsa, ev, araba satılamıyor... o bakımdan elde kalıyor bir bakmışsın hoopp para kaanmışsın. kar yapmış... onun için eskiler, somut altın alıyor ve elde tutuyor. sanal oldumu kar oldu hoop satıyor : )) ama asıl buyuk kazancı kaybediyor.. Borsa gibi. yüzde 10 gordun sat.. ama bakıyorsun 1 ayda yüzde 80 yukselmiş oluyor kağıt... Ben kendimi dahi çözemedim :D  bu yatırım ve orta uzun vade kar psikolojı karşısında. Zarar olmasında : ))

  • BTC24 Kasım 2020 23:04

    50.000 DOLAR BU SENEKİ  2020 BİTMEDEN