E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin 28 bin dolara düşebilir---

Bitcoin 28 bin dolara düşebilir

Bitcoin 28 bin dolara düşebilir
04 Mayıs 2022 - 08:25 borsagundem.com

Son 11 yılın 7'sinde mayıs aylarında yükselişe imza atan Bitcoin'de gözler bu akşam Fed'in faiz kararında olacak.

Fed bugün faiz kararını açıklayacak.

Piyasa beklentisi Fed'in 50 baz puanlık faiz artırımına gideceği yönünde. Fed Başkanı Jerome Powell iki hafta önce yaptığı açıklamada enflasyonun halihazırda çok yüksek ve para politikasının ise eskiye göre hâlâ destekleyici olduğuna işaret ederek, sıkılaşmada biraz daha hızlı hareket etmenin uygun olduğunu kaydetmişti.

Bu gelişmelerle, kripto para piyasasında zayıf seyir mayıs ayında da devam ediyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)04 Mayıs 2022 22:19

    Hala nasıl zarar ediyor bu insanlar ben anlayamıyorum :D  

  • Kürşad04 Mayıs 2022 15:50

    Bir önceki dip seviyesi 20.000, normaldir verilen tahmin.

  • Hehe04 Mayıs 2022 12:33

    Evwt dusus haberleri geldigine gore alim zamani gelmis

  • Selim04 Mayıs 2022 09:45

    Bedava verseler alan olmayacak. Malı çıkıp acığa satma sürecindeler. Çok başarılı operasyon yapıyorlar coin speklerinin ismi tarihe altın harflerle yazılacak. Herkesi inandırdılar.

  • baran04 Mayıs 2022 16:05

    1 bitcoin 40 bin dolar tutuyor ise  diyelim ki sende var bu heral derhal satarsın niye elinde tutmak isteyesin! Ama işlerin öyle düzenlenmediği belli!  Amerikan kapitalistleri ısrarla şu veya bu kriptoya yatırım yapacağının reklamını yapıyor.  Yani bir nevi dolar seline set olmaya çalışıyor.  Diyelim ki piyasalarda bu kadar çok karşılıksız dolar olmasa  bu kadar kripto jeton çıkar mı idi?  Asla öyle bir şey olmazdı!  Ayrıca bunlar yapay zeka robotları ile yönetildiği için  alıcıların her zaman gerçek alıcı ve satıcı olmaması kuvvetle muhtemel!  Bir denetim mekanizması yok çünkü!  Ha derseniz ki biz de bu kripto jetona yatırım yapıp payımızı alalım! Hiç tavsiye etmem! Dediğim gibi yapay zeka robotları ile başa çıkman söz konusu olamaz.  Birilerinin foyası çıkınca bil bakalım hangi Amerikan Finosu panik yapıyor. 

  • Ali04 Mayıs 2022 11:50

    Dünya tarihinin en başarılı manüpilasyonu saygı duymak lazım.

  • baran04 Mayıs 2022 09:12

    Rusya yı çökertemezler ise dolar çöker!  Bu kadar basit!  Kaç trilyon karşılıksız dolar bastıkları belli değil!  Her saniye 1 kaç milyon dolar ilave ediliyor. İşin garibi Amerika dan fazla en çok dolar Çin de doları esas ayakta tutan Çinliler! 

  • Mucise Reis ;)05 Mayıs 2022 01:02

    Baran iban yaz sanada bişeler atayım. Hergün aynı parti binasından kemik yeme, bal börek baklava yersin bugun benden :D ahaha .sen boş boş konuşurken birileri para kazandı bügün : ))  ahaha 

  • baran04 Mayıs 2022 20:05

    Ne dediğimi okuyup anlamaktan aciz salako!  Cahillik kahkaha atıp sırıtmakla kapanmıyor!   Dedim ya çalıda  gül bitmez cahile laf yetmez!  Kripto Jetonları buna fena kilitlemişler onun için kahkaha atıyor!  Yani kuyruğu dik tutacak ya. Elon Musk a türlü yalakalıklar yapıyordu!  Malumunuz üzere!  Ben de çok gülerim ama  senin gibi zavallılara gülmek karakterime ters gelir.  Öyle yazdıklarıma bir tek mantıklı açıklama yapamazsın!  Öyle saçma sapan sırıtık ifadeler ve kahkaha durumlar!  Kimseyi de güldüremiyorsun çünkü bizde palyaçoya pek gülen olmaz! Hatta zavallı görürler!  Kültür farkı işte neylersin!

  • Mucise Reis ;)04 Mayıs 2022 19:15

    Ahahaha Cem Uzan dediğini yapın bari. Yahu usd olacağına euro kullanalım da oradan Avrupabirliğine geçiş yaparız uyumlu olur Euro olur borçlar... TL kalkar :D ahaha aynı kafa bunlar : )) millet süt bulamaz içmeye bunlar masal peşinde. Ondan mı sattın 128 milyar usd yi :D TL ye çevirdin ahaha. Allahım deliler gibi güldüm..Affet sen .Allah da seni güldürsün Baran.

  • baran04 Mayıs 2022 15:37

    Cahil ergen Türkiye nin yakında dolara ihtiyacı kalmayacak!  Dolar enflasyonu olmasın diye Ukrayna-Rusya savaşı çıkartıldı!  Daha doğrusu doların hezimeti şimdilik gizlenmeye çalışıyor!  Kripto jetonlar ile vs. ile Ahmak ergen bak Putin Ruble karşılığı doğalgaz vereceğini söyleyince hepsi mum gibi oldu!  Tabi bahar ayları gelince yine ötmeye başladılar. Bak sen hep Amerikan finosu olduğun için neredeyse tapıyorsun dolara kriptoya! Olayların gerçek mahyetini anlamak gibi bir yeteneğin olamaz. Ancak duruma göre vaziyet her devrin finosu rolünü kimseye bırakmazsın.  1940 ların kafası Türkiye yi  iğne ipliğe muhtaç eder hale getirdiği için bunların bedeli ödeniyor!  Doların çok olması az olması meselesi değil  Senin kafa bunları zaten almaz da  okuyan başkaları gayet iyi anlıyor.  

  • Mucise Reis ;)04 Mayıs 2022 11:12

    Hahaha , Dunya ya  ABD trilyon dolar basmış, Amaaa  Tükiye kasası bomboş :D  Hatta eksi 50 milyar euro , Kötü gün yedek akçe parası dahi satılmış... Hatta kaçıkçı doyası gitmiş 5 milyar usd gelsin diye...Böyle bolluktan nasibimiz eksi 50 mişlyar usd yokluk ise... ABD bolluğu bitirince ne olacak  hahaha Allah da seni güldürsün...  Akıllı bilgili trol atayın dedim Baran Bey bu işlerde zayıf kalıyor. Kendi kendini çürüten tezleri ile eğlendiriyor bizleri gerçi. Her yerden sallıyor adam :D

  • Ali04 Mayıs 2022 09:10

    1 dolara bile düşer. Karşılığı olmayan bir oyun.

  • Mucise Reis ;)04 Mayıs 2022 08:44

    stresi atar, ciddi beklenti dışı adımlar gelmez ise teknik olarak 42 lere daha yakın görüyorum. toparlanma evresine geçiş yapabilir. Benim düşümcen o yönde. İğne atmaya kalksalar da, deneyip  atanlar malı kaçırabilir ilk denemesinde. O bakımdan FED stresi geçmeden adım atmamak mantıklı. Ben şahsen buralara düştüğünü görsem alım yönünde şansımı denemeyi tercih ederdim. daha önce 3 kere bu tarz düşüş yaptığını anımsadım. Bu 4 baskılı kızarması. Bir çok ülke para biriminden daha dayanıklı çıktı. Bu da bir gerçek. bir x değer 1 usd lerin dibinden çıkıp, şuan bile 500 bin tl olabiliyor... ekonomi ve iktisat da kendine yer bulabiliyor. artık hayatımızda bu teknolojı var.