E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin 2021'de düzeltme hareketi yapabilir---

Bitcoin 2021'de düzeltme hareketi yapabilir

Bitcoin 2021'de düzeltme hareketi yapabilir
29 Aralık 2020 - 11:33 borsagundem.com

Bitcoin fiyatı yeni yılda bir soluklanma yaşayabilir

Son 1 yılın en uzun süreli yükselişini yaşayan ve Pazar günü 28 bin dolar seviyesinin üstünü test eden Bitcoin'de yukarı yönlü trendin sona ermediği, ancak teknik göstergelerin 2021'de bu yukarı harekete bir ara verilebileceğine işaret ettikleri bildirdildi.

Newton Advisors'ın kurucusu ve başkanı Mark Newton, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Bitcoin fiyatında yukarı hareketin yeni yılda bir soluklanma yaşayabileceğini ifade etti.

Newton, "Tüm zamanların en yüksek seviyesinin daha yeni test edildiği dikkate alındığında Bitcoin'de hareket orta vade için hala oldukça yukarı yönlü. Hala gidecek yolumuz olduğunu düşünüyorum. Ancak Ocak ayı başlarında bir soluklanma yaşanabilir" diye konuştu.

Haftalık grafiğin ve RSI'nın Bitcoin'e ilginin artmakta olduğunu, özellikle kurumsal yatırımcıların ilgilerinin arttığını gösterdiğini savunan Newton, Googl'de Bitcoin aramalarının yıllık bazda yüzde 750 civarında arttığını ve hala 2017 yılmındaki seviyelere yaklaşmadığını vurguladı.

Borsaları 2021’de yükseltecek en önemli gösterge

Bitcoin rallisi neden hız kesmiyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)