E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin 20 bin dolara düşebilir---

Bitcoin 20 bin dolara düşebilir

Bitcoin 20 bin dolara düşebilir
21 Ocak 2021 - 16:28 borsagundem.com

Bitcoin'e yatırım yapmayı planlayan finansal hizmetler şirketi Guggenheim Partners'ın bir üst düzey yöneticisi, Bitcoin fiyatının 20 bin dolara düşebileceğini ileri sürdü.

Guggenheim CIO'su Scott Minerd, CNBC programı Closing Bell'in 21 Ocak tarihli bölümüne göre Bitcoin'in 2021 yılında bir daha rekor kırmayacağını düşünüyor.

Minerd, 8 Ocak'ta 42 bin doları gören Bitcoin'in 2022'ye kadar bu seviyeden daha yukarı çıkmasının olası olmadığını söyledi:

“Önümüzdeki yıla kadar pik noktayı gördüğümüzü düşünüyorum. Muhtemelen 20 bin dolar seviyesine bir gerileme de göreceğiz.”

Minerd'ın Bitcoin fiyatı için kısa vadeli beklentisi düşüş olsa da, CIO yine de BTC'nin bir gün 400 bin dolar olacağı düşüncesini koruyor. Bitcoin 2020 sonlarında rekor kırdığında CIO, kripto paranın uzun vadeli fiyat hedefinin 400 bin dolar olduğunu söylemişti. Ne var ki Minerd, hemen ardından 10 Ocak'ta Bitcoin'in parabolik yükselişinin sürüdürülmesinin kısa vadede imkansız olduğunu söylemişti.

Guggenheim Partners, kripto alanına 2020 sonlarında, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na Grayscale'in Bitcoin Tröstü yoluyla BTC yatırımı yapmak için başvuru yapmasının ardından adım attı.

Bitcoin fiyatı 21 Ocak'ta sert bir düşüş yaşayarak 31 bin dolar bandına kadar geriledi. Son 24 saat içerisinde yüzde 7'ye yakın değer kaybeden BTC, çeviri yayın saati itibarıyla 32.260 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin için tarihi gün

 

Bitcoin fiyatı neden bir gecede yüzde 7 düştü?

 

JPMorgan, Bitcoin'de kritik seviyeye dikkat çekti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)