E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBİST'in New York resepsiyonu---

BİST'in New York resepsiyonu

BİST'in New York resepsiyonu
07 Kasım 2013 - 16:12 borsagundem.com

Amerikan Türk Cemiyeti’nce, Borsa İstanbul sponsorluğunda düzenlenen “2013 Benefit Gala ve VIP Resepsiyonu” New York’ta Yapılıyor

Amerikan Türk Cemiyeti’nin, ABD ile Türkiye arasındaki ticari, ekonomik ve kültürel bağları güçlendirmek üzere düzenlediği “2013 Benefit Gala ve VIP Resepsiyonu”,  New York Borsası İşlem Salonu’nda, 7 Kasım Perşembe günü gerçekleştiriliyor. Borsa İstanbul ve İstanbul Finans Merkezi Girişimi’nin de sponsor olduğu gecede, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ABD Ticaret Bakanı Penny Pritzker konuşma yapacak.

 
Amerikan Türk Cemiyeti’nin, ABD ile Türkiye arasındaki ticari, ekonomik ve kültürel bağları güçlendirmek üzere her yıl düzenlediği “2013 Benefit Gala ve VIP Resepsiyonu”, Borsa İstanbul ve İstanbul Finans Merkezi Girişimi sponsorluğu ile bu yıl New York Borsası İşlem Salonu’nda, 7 Kasım Perşembe günü gerçekleştiriliyor.
 
Amerikan Türk Cemiyeti’nin, her yıl destek amaçlı düzenlediği gala gecesine Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,  ABD Ticaret Bakanı Penny Pritzker ile Türk iş dünyasından üst düzey yöneticiler katılıyor.
 
Mehmet Şimşek ve Penny Pritzker’in birer konuşma yapacağı gecede, iki ülke arasındaki eğitimsel ve kültürel değişimi teşvik eden programlar için gereken finansal kaynakların yaratılması amaçlanıyor.
 
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET07 Kasım 2013 16:36

    HLGYO HALKA ARZINA KATILDIK KAGIT SÜREKLI DÜŞÜYOR ABD Lİ KONUK GELDİGİNDE PROTESTO ETMEK GEREK BU DURUMU

  • KILIÇ07 Kasım 2013 16:31

    BİRDE BENİ KONUK ETSELER KONUŞACAGIM İLK KONU BORSANIN BİR VURGUN YERİ OLDUGU VE BİNLERCE YUVA YIAN BİR VURGUN DÜZENEGİNDEN İBARET OLDUGUNU HİSSELERLE ANLATIRIM KİMLERİN VURGUN YAPTIGINI TEK TEK SÖYLERİM