E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST'de zayıf seyir---

BİST'de zayıf seyir

BİST'de zayıf seyir
18 Kasım 2013 - 09:11 borsagundem.com

''50 günlük hareketli ortalama altında kapanış endeks açısından negatif bir görüntü oluşturmakta''

Sanko Menkul Değerler tarafından tarafından hazırlanan BIST 100 teknik analiz raporu:
"Geçtiğimiz hafta yurtiçi piyasalarda iki farklı seyir hakimdi. Haftanın ilk yarısında yükselen TL faizleri ve dolar azalan risk iştahı ile piyasalarda baskı oluştururken, haftanın ikinci yarısında piyasalarda pozitif bir hava hakimdi.
2014 yılında bayrağı Bernanke'den devralacak Yellen'in senatoda yaptığı konuşmada parasal teşviklerin devamını destekleyen açıklamaları piyasalar tarafında pozitif algılandı.
Gösterge tahvilde 9 bileşik seviyesinin altına gelinirken, Dolar/TL kotasyonlarında geri çekilme hakim oldu. Borsa İstanbul cuma günü seansın sonunda gelen kar satışlarıyla haftayı 74.273 puan seviyesinde kapatmış oldu.   
50 günlük hareketli ortalama altında kapanış endeks açısından negatif bir görüntü oluşturmakta. Bu anlamda 75.100 geçilmediği sürece zayıf seyrin devamı beklenmeli. 75.100 kritik eşiğin geçilmesi endekste 78.000 seviyelerine kadar devam edebilecek yükselişleri beraberinde getirebilir. Olası geri çekilmelerde 73.500 destek olarak takip edilebilir."
 SANKO MENKUL ARAŞTIRMA
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)