E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST'de görünüm değişmedi---

BİST'de görünüm değişmedi

BİST'de görünüm değişmedi
01 Ağustos 2013 - 09:02 borsagundem.com

Güne hafif yükseliş eğilimiyle başlayan endeks ikinci seans ortasına kadar izlenen yatay seyrin ardından sert geri çekilmeyle günü tamamladı

Güne hafif yükseliş eğilimiyle başlayan endeks ikinci seans ortasına kadar izlenen yatay seyrin ardından sert geri çekilmeyle günü tamamladı. Kapanış 73.377 seviyesinde gerçekleşti. Haber etkisiyle önemli destek olarak değerlendirdiğimiz 73.000/150bandına geri çekilme yaşanmış durumda. Bu seviyeden yeniden tepki alımı beklemekle birlikte, kısa periyot için takip ettiğimiz ortalama seviyesi olan 73.650 seviyesinin aşılmasıyla yeni bir kısa vadeli yükseliş eğilimi oluşabileceğini düşünüyoruz. Teknik göstergeler tarafında gerek saatlik gerekse günlük periyotta halen çok iyimser bir görünüm olmadığını belirtebiliriz. 73.650-74.000 bandının aşılması kısa periyot için görünümü bir miktar değiştirebilecektir ki bu durumda 75.000/500 ve sonrasında 77.000 bandının tekrar gündeme gelebileceğini düşünüyoruz.
AK YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)