E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBİST, yurtdışını izleyecek---

BİST, yurtdışını izleyecek

BİST, yurtdışını izleyecek
19 Kasım 2013 - 13:48 borsagundem.com

Yurt dışı piyasalarda zirve seviyelerden gelen satışlar BİST’de bir miktar kar satışına yol açmış gibi görünüyor

Şeker Yatırım tarafından hazırlanan gün içi teknik analizi:
"Güne 75,500 seviyesinden aşağı yönlü yatay bir başlangıç yapan BIST, açılışın ardından 75,000 seviyelerine kadar geri çekildi. İlk seansta kar satışları ile gevşese de 75,000 seviyelerini koruyan BİST’de kapanış 75,321 seviyesinden gerçekleşti.
Yurt dışı piyasalarda zirve seviyelerden gelen satışlar BİST’de bir miktar kar satışına yol açmış gibi görünüyor. Günün ikinci yarısında yine yurt dışı piyasaları izleyecek olan BIST, 75,000 üzerinde tutunma çabalarına devam edecektir. Bu seviyenin altında 74,700 desteği bulunan BIST, bu desteği de aşağı kırması halinde satış baskısıyla hızla geri çekilebilir. Ancak, 74,700 kırılmadığı sürece BİST’de yukarı yönlü denemeler sürecektir. BİST’de yükseliş denemeleri sürse de, yurt dışı piyasalardaki satış baskısının derinleşmesi olasılığı nedeniyle dün kapanışa doğru vermiş olduğumuz, mevcut seviyelerden kısa ve gün içi pozisyonların kapatılması önerimizi, bugün de sürdürüyoruz."
ŞEKER YATIRIM ARAŞTIRMA
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)