E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST o seviye aralığında geri çekilebilir---

BİST o seviye aralığında geri çekilebilir

BİST o seviye aralığında geri çekilebilir
08 Ocak 2019 - 09:25 borsagundem.com

Borsa İstanbul, 88.000-88.800 aralığına geri çekilebilir. Bu aralığa doğru geri çekilme kısa vadeli trade amaçlı alım fırsatı olarak takip edilebilir

"Güne alıcılı başlayan BIST-100 endeksi banka hisseleri öncülüğünde günü %1,26 yükselişle 89.951’den kapattı. Endeksin kısa vadeli negatif eğilimden çıkması için 90.300 üzerinde yükselen hacimli kapanış görmemiz gerekiyor. Endekste bu seviye üzerinde ilk etapta 92.500 olmak üzere 94.500’lere kadar tepki yükselişini devam ettirme potansiyeli oluşacaktır. Kısa vadeli göstergelerdeki güçlenme tepki yükselişi denemelerinin devam edeceğine işaret ediyor. Endeks 90.300 altında kaldıkça dün oluşturduğu fiyat boşluğunu da kapatarak

88.000-88.800 aralığına geri çekilebilir. Bu aralığa doğru geri çekilme kısa vadeli trade amaçlı alım fırsatı olarak takip edilebilir.

Endeks 88.000 üzerinde tutundukça geri çekilmeler olsa da tepki yükselişinin devamı beklenmektedir. Gün içinde 90.300 ve üzerine düşük hacimli yükselişler trade amaçlı satış fırsatı olarak takip edilebilir. Kısa vadeli göstergelerde pozitif eğilim olsa da yükselişlerde hacmin düşük kalması ve orta vadeli göstergelerdeki negatif eğilim henüz kısa vadeli dip oluşumunun tamamlanmadığını gösteriyor. Endeksin güne sınırlı pozitif eğilimle başlaması beklenmektedir. Ancak iki günlük güçlü tepki sonrası gün için kar satışları yaşanma riski yüksek görünüyor."

Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)