E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBİST, Dagi Yatırım Holding'e tedbir getirdi---

BİST, Dagi Yatırım Holding'e tedbir getirdi

BİST, Dagi Yatırım Holding'e tedbir getirdi
12 Şubat 2020 - 20:12 borsagundem.com

BİST, Dagi Yatırım Holding hisselerinde 15 gün süreyle açığa satış ve kredili işlemler yapılamayacağını açıkladı


BORSAGUNDEM.COM


Borsa İstanbul, volatil seyreden Dagi Yatırım Holding (DAGHL) paylarında tedbir kararı aldı. BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, DAGHL hisseleri Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 13 Şubat 2020 günü seans açılışından itibaren, 27 Şubat 2020 günü seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.

KAP'ta yer alan açıklamada tedbir kararıyla ilgili ayrıca şu ifadelere yer verildi:

VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 21,64
En Yüksek: 22,36
En Düşük: 21,10
Değişim 2,85 %
FK: 23,95
PD / DD: 16,48
İşlem Hacmi 4.583.050
Toplam Adet: 211.331
Ağırlıklı Ort.: 21,78
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum13 Şubat 2020 11:47

    ARD  ye neden   müdahale etmiyorsunuz?  Çünkü mal toplu, menfaatler ortak!  Fakaaat  kar realizasyonu  yapabilmek için karşılıklı paslaşarak yükselttiğiniz malı bilmem kaç kademe yükseltip sonra tekrar düşürerek küçük küçük yatırımcılar gazlayacaksınız ki karınız cebe girsin!  Ayrıca bu altın madeni falan mı bulmuş?  Her Allah ın günü  % 20!  Üstelik yeni halka açılmış şirket!  Bir defa yeni halka açılan şirket sermaye ihtiyacı olduğu için bunu yapar!  Gerisi laf güzaf!  Bu hisse düştüğü zaman dahi yatırımcılar çok dikkatli olsun!