E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBisaş Tekstil'in işlem sırası kapatıldı---

Bisaş Tekstil'in işlem sırası kapatıldı

Bisaş Tekstil'in işlem sırası kapatıldı
18 Aralık 2017 - 09:44 borsagundem.com

Olağanüstü fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle Borsa İstanbul'un talep ettiği açıklamanın zamanında yapılmaması nedeniyle hisse geçici olarak işleme kapatıldı

Borsa İstanbul, Bisaş Tekstil'in işlem sırasını kapattı. Şirkette oluşan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle KAP'a istenen açıklama yapılmadı. Açıklama yapılana kadar işlem sırası Borsa İstanbul tarafından geçici olarak kapatıldı. Gerekli açıklamayı yapan şirketin işlem sırası 11:15 itibariyle tekrardan işleme başladı.

Borsa İstanbul'dan KAP'a şu açıklama yapıldı:

BISAS.E pay sırası şirket payında meydana gelen olağandışı fiyat hareketine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) zamanında gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştır.

BISAS.E sırası şirket ile ilgili Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurulmuş olması sebebiyle saat 11:15'te Tek Fiyat Emir Toplama bölümünde yeniden işleme açılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)