E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBisaş çağrı fiyatını açıkladı---

Bisaş çağrı fiyatını açıkladı

Bisaş çağrı fiyatını açıkladı
09 Kasım 2015 - 17:03 borsagundem.com

Bisaş genel kurul toplantısı çağrısında ayrılma hakkı kullanım fiyatını açıkladı

Bisaş Tekstil, KAP'a yaptığı açıklama ile olağanüstü genel kurul toplantısı çağrısı yaptı. Şirket, genel kurul toplantısının gündem maddelerinde 2 adet fabrika binası ve idari bina ve arsasının 20 milyon TL'den satışa çıkarılacağını, bu karara olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işletecek pay sahipleri için ayrılma hakkı kullanım fiyatını açıkladı. Şirket ayrılma hakkı fiyatını 0,58 TL olarak belirledi.
 
Bisaş Tekstil'den konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
 
Gündemin 2'nci maddesinde görüşülecek olan işlem Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında önemli nitelikte işlem olarak değerlendirildiğinden 2'nci gündem maddesinde olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işletecek pay sahiplerimiz için ayrılma hakkı kullanım fiyatı 0,58 TL’dir. Bu bedelden paylarını Şirketimize satarak ayrılma hakkına sahip olduğu ve ayrılma hakkı kullanım sürecine ilişkin bilgi verilmesi.
 
Genel kurulda görüşülecek maddeler
 
1) Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi ve toplantı tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,
 
2)Şirket finans yapısını güçlendirmek için, Şirket aktifinde kayıtlı , Bursa ili, İnegöl ilçesi, Süleymaniye mahallesi, Pafta No:97, Ada No: 558, Parsel No: 254 ' de bulunan ;Tek katlı kargir 2 adet fabrika binası ve idari bina ve arsasının 20.000.000,00 ( Yirmimilyon) TL'dan az olmamak kaydi ile satışının pay sahiplerinin onayına sunulması.
 
3) Gündemin 2'nci maddesinde görüşülecek olan işlem Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında önemli nitelikte işlem olarak değerlendirildiğinden 2'nci gündem maddesinde olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işletecek pay sahiplerimiz için ayrılma hakkı kullanım fiyatı 0,54867 TL.dir. Bu bedelden paylarını Şirketimize satarak ayrılma hakkına sahip olduğu ve ayrılma hakkı kullanım sürecine ilişkin bilgi verilmesi.
 
4) Boyahane üretim bölümünün metrekaresi ilk yıl için 5 TL. ve sonraki yıllar için TUİK 'in yayınladığı yıllık TEFE-TÜFE endeksi ortalamasına göre arttırılarak 5(beş) yıllığına kiralanmasının pay sahiplerinin onayına sınulması,
 
5) Dilekler ve Kapanış,

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)