E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBAE'den 'Türkiye ve İran' açıklaması---

BAE'den 'Türkiye ve İran' açıklaması

BAE'den 'Türkiye ve İran' açıklaması
08 Haziran 2017 - 20:48 borsagundem.com

BAE tarafından yapılan açıklamada körfez ülkeleri tarafından ablukaya alınan Katar'ın Türkiye ve İran'dan yardım talep etmesi halinde, krizin farklı boyutlara taşınacağı belirtildi

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Anwar Gargaşh, Katar'ın, 'Türkiye ve İran'dan yardım talep etmesinin' krizde 'yeni bir trajik sayfa açabileceğini' söyledi. Gargaşh, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Katar'ı ayrıca krizi tırmandırmakla suçladı.

Gargaşh, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Kafa karıştıran, kafası karışmış kardeş ülkenin krizi tırmandırması ve iki Arap olmayan ülkeden yardım talep edip, bir tanesinden de askeri koruma istemesi, krizde yeni bir trajik ve komik sayfa açabilir."

Anwar Gargash ayrıca dış ülkelerden yardım istemenin krize çözüm oluşturmayacağını savundu ve Katar'ın 'krizi tırmandırmak' yerine 'akılla' davranmasını dilediğini yazdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir 09 Haziran 2017 03:36

    Arapların bize zerre kadar faydası olmadı geçmişte de olmamıştır. Tam bir başbelası bunlar. Aha Suriye li ler....

  • Mahallenin Delisi09 Haziran 2017 00:36

    Arap olmayan ülkeler derken milliyetçilik yapan zat ABD'nin uşaklığını yapıyor. Müslüman bir ülkeye tasmasını kaptırdığı sahibi istediği için Ramazan ayında amborgo uyguluyor. Trajik ve komik olan budur.

  • D demirkan 09 Haziran 2017 00:15

    OSMANLI İMPARATOR LUGUNU NASIL İHANET ETTİKLERİ BELLİ OLUYOR.ARAP İNGİLİZ FRANSIZ.BU ARAP ÂLEMİ İHANETİN BEDELİNİ ÖDÜYOR.KATAR BİZE ZOR ZAMANDA YARDICI OLMUŞSA HİÇ ÇEKİNMEDEN YATIRIM YAPMIŞSA.O. ÜLKEYİ YÜZÜSTÜ BIRAKAMAYIZ.TÜRKİYE RUS İRAN BİRLİK OLURSA KİMSE BİRŞEY YAPAMAZ.

  • mzd08 Haziran 2017 22:57

    beni-katar-bae-suud-bağlamaz-sınırdaki-rus-Amerikan-bayrakları-bağlar-erk-hala-cevaben-ne-yapcaz-gelmedi

  • Cego08 Haziran 2017 22:41

    Dış politikamızın Zafer'i. Bize kafa tutmayan kalmadı reis Nasıl bir strateji izlicez merakla bekliyoruz.

  • selo08 Haziran 2017 22:06

    Bu kukişlerin ipleri kimin elinde Katar biraz silah alsaydı malum yerden gıkı çïkmazdı hiçbirinin

  • mzd08 Haziran 2017 22:05

    tarih-tekerrür-ediyor-galiba

  • South Park 08 Haziran 2017 21:40

    Bae kim ya. Dünya siyasetinde ağırlığı sıfır olan bir ülke ABD ye sırtını dayamış bize kafa tutuyor. Allah sizin gibi müslümanın belasını versin. Müslüman olduğunuz da şüpheli ya. Amerikan mandaları sizi.

  • D.demirkan 08 Haziran 2017 21:29

    BU ARAPLARA AKIL ERMİYOR.ARAPLARIN HEPSİ TERÖRE DESTEK VERİYOR.HEPSİNİN TERÖRÜ FARKLI.SİZDARILDINIZ DİYE BİZİMDE DARILMAMIZMI LÂZIM.SUUDİLER SİSİ YE ON MİLYAR DOLAR HİBE VERDİ.SİSİ DARBECİ DEYİLMİ.

  • Qrtyy08 Haziran 2017 21:26

    Sozde müslüman ülkesi bunlar