E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBirko'nun pazarı değişti---

Birko'nun pazarı değişti

Birko'nun pazarı değişti
02 Aralık 2016 - 18:16 borsagundem.com

Birko Mensucat Yakın İzleme Pazarı'na alındı

Borsa İstanbul tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat Ticaret ve Sanayi A.Ş. (BRKO) paylarının Yakın İzleme Pazarı'na alınmasına karar verildiği bildirildi.

Yapılan açıklama şöyle;

Payları Borsamızın Ana Pazarı'nda işlem gören Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat Ticaret ve Sanayi A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak Borsamız tarafından 02/12/2016 tarihinde, Borsamızın 28/11/2016 tarihli uyarısı ile Şirketin 28/11/2016, 30/11/2016 ve 02/12/2016 tarihli KAP açıklamaları kapsamında Şirketin faaliyetlerinin durumu ve devam eden finansman sıkıntısı birlikte değerlendirildiğinde, Şirket paylarının Kotasyon Yönergesinin 35-1/d maddesi kapsamında Yakın İzleme Pazarı'na alınmasına, halihazırda işlem sırası kapalı olan payların işlem sırasının pazar değişikliğine ilişkin kararın alınmasını izleyen iş günü seans sonuna kadar kapalı kalmaya devam etmesine ve ikinci iş gününden itibaren payların Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)