E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBirko'dan satış açıklaması---

Birko'dan satış açıklaması

Birko'dan satış açıklaması
26 Aralık 2016 - 18:24 borsagundem.com

Birko Mensucat, Penye ve Open-End fabrika makine ve teçhizatlarının satılmasına karar verdi

Birko Birleşik Koyunlular Mensucat tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Penye ve Open-End fabrika makine ve teçhizatlarının satışı ile ilgili bilgi verildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Yönetim kurulumuz  yapmış olduğu toplantı sonucunda;

Bakanlık oluru alınan 458 / 2,3,4,5,6,7 no'lu parsellerin Niğde OSB sınırları dışına çıkacağı ve sanayi parseli olarak kullanılamayacağından Penye ve Open-end işletmelerindeki makine ve teçhizatın satışı için 24.12.2016 tarihli genel kurul gündeminde yer alan ve SPK mevzuatı gereği SPK Lisanslı firmaya yaptırdığımız KAP'ta ilan edilen değerleme raporu esas alınarak (KAP'ta genel kurul evraklarıyla ve www.birko.com.tr adresinde ilan edilmiş olup şirketimizden de talep edilebilecektir.) Türkiye çapında yayın yapan en az iki ulusal gazetede ilan edilmesine, tekliflerin kapalı zarf usulü ile toplanıp noter huzurunda açılmasına ve tekliflerin uygun görülmesi halinde OSB dışına çıkarılacak parseller üzerindeki penye ve open-end işletmelerindeki makine ve teçhizatın satılmasına oybirliği ile karar verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)