E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBireysel Emeklilik'te kazanmanın yolu bu eğitimlerden geçiyor---

Bireysel Emeklilik'te kazanmanın yolu bu eğitimlerden geçiyor

Bireysel Emeklilik'te kazanmanın yolu bu eğitimlerden geçiyor
05 Şubat 2018 - 11:41 borsagundem.com

Bireysel Emeklilik'le ilgili tüm bilinmesi gerekenler Borfin eğitimleriyle sağlanıyor

Katılımcılar sisteme düzenli olarak katkı payı öderken, bu katkı payları fonlarda yatırıma yönlendiriliyor. Sistemde kalıp kazançlı çıkmanın tek yolu sistemi tanımak, haklarını ve sorumluluklarını bilmek ve fonların doğru zamanda doğru yatırımlara yönlendirilmesi. Bu eğitimlerde katılımcıların sistem içinde haklarının neler olduğu, bu hakların nasıl kullanılacağı, fonlar arasındaki ayrımın ve çeşitlendirmenin nasıl yapıldığı anlatılarak, katılımcılara ve sistemi öğrenmek isteyenlere yol gösteriliyor.

Eğitimler ne kazandıracak?

2017‘de otomatik katılımın uygulanmaya başlamasıyla herkesin yolu bir şekilde bireysel emeklilikle kesişecek. Bu eğitimlerde hem gönüllü bireysel emeklilik hem de otomatik katılım tarafında sistemin detayları, avantajları ve dezavantajları, hakları, kesintileri, fonları açık ve sade bir dille anlatılıyor.

Kimler katılmalı?

Bu eğitimlere bireysel emeklilik sistemine girmiş olanlar, girmeyi düşünenler, otomatik katılımla sisteme dahil olanlar ve bireysel emeklilik aracıları ile bireysel emeklilik çalışanları, finansçılar, işverenler alabilir.

A’dan Z’ye Bireysel Emeklilik

Bireysel emeklilik katılımcılarının, sistemdeki hakları, ne tür kesintilerle karşılaşacağı, nasıl vergilendirileceği, devlet katkılarını nasıl hak edeceği ve nasıl emeklilik hakkı kazanacağı, ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.

A’dan Z’ye Otomatik Katılım

Otomatik katılımda çalışanların sistemdeki hakları, işten ayrılma veya işsiz kalma durumlarında seçeneklerinin neler olduğu, devlet katkılarını hak etme koşulları işlenerek katılımcıların sistemden en verimli şekilde faydalanmasının önü açılıyor.

Tüm yönleriyle Gönüllü Bes Fonları

Bireysel emeklilik fonlarını, kuruluşundan işletilmesine, giderlerinden, nelere yatırım yaptığına kadar en ince ayrıntısıyla öğrenecek ve fon tercihi kararını daha bilinçli verebileceksiniz.

Tüm yönleriyle Otomatik Katılım Fonları

Bu eğitimde Otomatik Katılım kapsamında sunulan fonların özellikleri, hangi varlıklara yatırım yaptıkları, fonların risk düzeyleri detaylı bir şekilde anlatılıyor.

Otomatik Katılımda işverenin bilmesi gerekenler

Sistemin nasıl işlediğini, işverenlere sistemin verdiği görev ve sorumlulukların neler olduğunu, bireysel emeklilik şirketi seçerken nelere dikkat etmeleri gerektiğini öğreneceksiniz.

Tüm eğitimlerde 104 TL değerindeki Fonbul+ Emeklilik 4 ay boyunca hediye!

Herhangi bir eğitimi satın aldığınızda, Fonbul+ Emeklilik programı otomatik olarak hesabınıza tanımlanacaktır. Fonbul+ Emeklilik programı sadece eğitim amacıyla kullanılır ve ücretsiz kullanım süresi, başka bir abonelik süresine eklenemez/birleştirilemez.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fazlı Korkmaz05 Şubat 2018 12:20

    Ben gitsem bir beş hesabı actirsam devlet desteği fonda degerleniyor fakat otomatik katılım ile bes e gecsem devlet desteğim hiç bir fonda degerlenmiyor neyse o olarak kalıyor sonra diyorlar ki besten kaçış yüzde bilmem kaç siz önce sistemi cazip hale getirin o zaman zahten zorunlu yapmanıza gerek kalmaz şuan otomatik katılım hiç cazip değil otomatik katılım dan çık kendin bir hesap açtır çok daha karlisin