E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce'den önemli açıklamalar---

Muharrem İnce'den önemli açıklamalar

Muharrem İnce'den önemli açıklamalar
02 Haziran 2018 - 16:04 borsagundem.com

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ''Erdoğan geçen benim aleyhimde konuşuyor. Eleştirecek itirazım yok'' dedi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Nevşehir'de miting yaptı.

İşte İnce'nin açıklamalarından satır başları:

Devlete bir ince ayar lazım. Gandhi önce seni önemsemezler sonra sana gülerler sonra seni kıskanırlar en sonunda sana yenilirler diyor. Olacağı bu. 24 Haziran akşamı kim komik bu millet gösterecek.

Erdoğan geçen benim aleyhimde konuşuyor. Eleştirecek itirazım yok. Masanın birinde bir general oturuyor. Partililer alkışlıyor bu general de alkışlıyor. Ben Cerrahpaşa Tıp Fakültesi dekanını ziyaret ettim diye adamcağızı görevden aldım. Disiplin kanunu o faaliyeti yasaklıyor. Siyasete katılırsa ihraç edilir diyor kanun. Sayın Erdoğan o generali ihraç edecek misin? 30 Ağustos'ta emekli edeceğim ilk general o general. Senin apoletlerini sökmezsem Muharrem İnce değilim. Siz siyasi partilerin değil Türk milletinin askerisiniz. Devlet yok oluyor.

"NEDEN 16 YILDA VERMEDİN?"

Diplomayı ben istemiyorum Anayasa istiyor. Göster. Meydanlara gelip aleyhimde konuşuyorsun ben 'Kavga etmeyelim' diyorum. Geleceği konuşalım, mazotu konuşalım. Asgari ücret 2 bin 200 olacak. Polislere, din görevlilerine öğretmenlere 3 bin 600'ü vereceğiz. Geçen baktım ben söyledikten sonra söylüyor. Neden 16 yılda vermedin 3 bin 600'ü. Şu anda KHK çıkar var. vermiyor.

Tarım çökmüş, emekli geçinemiyor sana geldi mi Saray yapıyorsun. Ankara'daki saray 1150 oda. Bir de Marmaris'e yazlık yapıyor, 300 oda. Cumhurbaşkanlığı bütçesi 25 kat arttı. Senin maaşın bırak 25 katı 2 kat arttı mı?

"BUNLAR ZAVALLI"

Geçenlerde Samsun'daydım. Sahneye gençler bir bisiklet getirdiler bindim. Bir baktım bir cami resmi almışlar içine benim bisikletli fotoğrafımı koymuşlar. Sanki camide bisiklete biniyorum. Oğlumun düğününde zeybek oynadığım resmimi almışlar caminin içine koymuşlar. Bunlar zavallı. Nelerden medet umuyorlar. Bitti bitti. Herhalde montaj yöntemlerini FETÖ'den öğrendiler. 16 senedir oradasın git millet istemiyor. Zorla mı kalacaksın?

"BUNLAR KÖTÜ İNSAN"

Yıl 2013 Aziz Yıldırım FETÖ'ye karşı mücadele ediyor. Ben de Aziz Yıldırım'a başarılar dilerim yazmışım. O tweeti alıyor şimdi atmışım gibi Ali Koç'u desteklemiyor Aziz Yıldırım'ı destekliyor yazıyor. Bunlar kötü insan. Sınırları yok.

Demirden köprü yapmak kolay iş ben gönüllere köprü kuruyorum. İnsanları ayırmıyorum. 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım diyorum. Ben de Erdoğan'a soruyorum. Bayramda köprülerin ücretsiz olanı var ücretli olanı var. Demirel'in yaptığı köprüden ücretsiz Erdoğan'ın yaptığı köprüden ücretli geçiyorsun. Erdoğan'ın yaptığı köprüden 114 liraya geçiyorsun. Demirel'in yaptığı köprüden ücretli geçersen 11 lira ödüyorsun.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALP03 Haziran 2018 12:50

    GEL BAKALIM MUHARREM.. sen kendini fazla kaptırma..sen topun ağzında bir piyonsun...biliyorsun ipler başkasında ..bu gerçeği değiştirmez...

  • neden muharrem 03 Haziran 2018 10:35

    Merak ettim TV radyolarda cumhur taraftarları çıkarken, internet ve sosyal medyada neden muharrem diye sordum ? etrafımda aldığım cevap şu: bizim sorduğumuz soruları hiç kimse siyarislere soramıyor, kimse suratlarına o soruları vuramıyor. işte MUHAREM BEY O SORULARI soruyor, içimizi adeta döküyor diyolar... bence Muharrem o bakımdan tuttu ve git gide gcünü arttırıyor. TV de progralar var sorulan solar çocukçu ve saçma diyolar. ama muharrem asıl soruları soruyor diyolar.. fark bence bu. siyasi tartışma ve gündemi altüst ediyor. sosyoloji araştırması bir konu bence bu 2018 de

  • nihat03 Haziran 2018 04:15

    İşin gücün polemik, zırvalamak, kahve gırgırı, mugalata! Bunlar eskiden 10-12 senede bir sağ iktidarların boşluğundan faydalanıp iktidara koalisyonla gelirler ve akıl almaz tahribatlar yaparlardı! Allah a şükür ki artık öyle bir ihtimal yok. Anladığım kadarıyla bir zamanlar Uzan ın yaptığı gibi pek düşünce gücü olmayan sadece somut menfaatlerinin söz konusu eden toplumun alt kesim katmalarına hitap etmeye çalışıyor! Yani çok küçük ve cılız bir azınlık! Çünkü kurduğu cümlelerin ipe sapa gelir bir yanı yok. Buradaki destekçi kankaları gibi zırvalayıp duruyor. Mesela bunun savunma projesi kesinlikle yok! Zaten bir projesi de yok. Diyor ki devletin hazinesinin kalanını dağıtacağım, projeleri durduracağım! Zaten Emperyal güçlerin amacı da bu! Bunların lideri zaten başlı başına birilerinin projesi. Daima devlete 180 derece zıt duran zevatlara Milletimiz her zaman beş parmağı göstermiştir.

  • mehmet yılmaz03 Haziran 2018 01:20

    kemala şarkısını bile söyletemeyen pkk,pyd,fetö sever olmuç çapulcu GEL BAKALIM MUHARREMİ kemalın marabası olmuş

  • kaktust03 Haziran 2018 00:55

    Türkiye teknoloji ve emtia fakiri bir ülke,ülkemizin tek kurtuluşu ,çagdaş bir egitim ,insan hakları ve hukukun üstünlügünü kurmassanız ve bunlara inanmassanız,Atatürk ün devrimlerinin yolunda ilerlemesseniz,eninde sonunda içine düşecegimiz pislik çukuru ,günü birlik pansuman tedbirlerle ekonomi düzelmez,ülkede yönetilmez

  • Suphi02 Haziran 2018 22:42

    Bu adamdan ancak okeye dördüncü olur oda taş çalıp oyunun zevkini kaçırır

  • BORSACI 02 Haziran 2018 21:28

    İLK GÜNKÜ GİBİ İNCE AYARLARINDA KALSAN İYİ OLACAKTI ZIVANADAN ÇIKIYORSUN KILAVUZUN YANLIŞ BU GÜNDE ELİYİN TERSİYLE VATANDAŞI İTELİYORSUN YUKARDAN BAKANLAR ESKİ CHP YDİ ŞİMDİ SENDE AYARLARINA DÖNDÜN. (6)

  • vatansever02 Haziran 2018 20:25

    gandimi,hey hey ,koskoca TC nin CUMHUR BASKANIADAYI amma kendine agit hicbir amaci yol haritasi yok onun icindir ki gandilemeye basladi ,hadi goreyim tarihte bir tane projeyi hayata gecirdilermi Mustafa Kemalle ilgili yok 0 elde sifir ,bosuna soylemiyoruz CHP Mustafa Kemalle birlikte meftah olmustur........koscoca bir 0 siniz

  • Neyine itiraz ediyorsun yolsuz02 Haziran 2018 20:47

    Proje dediğini sanki ceplerinden mi yaptın ? 1 liralık iş dövize endeksli 10 lira oluyor. İhale alanlar belli, yiyenler belli. 30 sene döviz garantili, bilmem kaç kişi geçiş garantili. Bu mu proje dediğin, soygun olmasın sakın. Birinden gecis 11 lira digeri onun 10 katı

  • 1zz102 Haziran 2018 20:06

    Seçimde görürüz kim kimi istemiyor. Oyumuz bacıya 2. Tura kalırsak Afrin Paşası Temel Paşa'ya yaptığın edepsizlikten sonra sana benden oy çıkmaz. Özür dile.

  • KILIÇ02 Haziran 2018 19:17

    Kandilden emir almayıp kandildeki hayinleri gebertmek için söz versen olmazmı.

  • Nihat03 Haziran 2018 04:30

    Ey yobazzzz gerçekten adın gibi yobazzsın! O geçmişte yapılan hataları şimdi senin partin aynısını yapacağını ilan ediyor. Belediyeler özerklik verip polis gücünü teslim edecekmiş. Kör müsün? Ö... müsün?

  • Yobazırrrr02 Haziran 2018 21:49

    16 yıldır pensilvanyadan almasından daha iyidir değilmi olimpiyat paraları ne isterse vermesi sınırda pkk lılar için seyyar mahkemeler kurmasından daha iyi dimi hahaha hahaha haahahha hahahahah

  • rauf02 Haziran 2018 18:46

    adam haklı

  • D1 02 Haziran 2018 17:38

    Haklısın! haklısın da sizin cemiyet yıllarca Tayyip Erdoğanın elinde ki ayran bardağını rakı bardağı diye sundu bize ve hala da rakı bardağı diye paylaşıyorlar.. Keşke iki lafta onlara etseydin. Böyle saçma sapan montajlara da gerek yok. Hangi çağda yaşıyoruz, gerçeği ayan beyan çıkıyor ortaya.

  • Dakato fred02 Haziran 2018 17:10

    Daha Twitter sahip çıkamayan ülkeye ne yapar