E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBir şehire daha hızlı tren geliyor---

Bir şehire daha hızlı tren geliyor

Bir şehire daha hızlı tren geliyor
06 Nisan 2017 - 14:10 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep'teki mitinginde hızlı tren müjdesi verdi

Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep'te Düzbağ içme suyu isale hattı temel atma töreninde Gazianteplilere hızlı tren müjdesi verdi. Başbakan ayrıca ile 5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir havalimanı açılacağını, bunun da ihalesinin Mayıs'ta yapılacağını söyledi.

İşte Yıldırım'ın konuşmalarından bazı notlar:

Bugün Gaziantep programımız yoktu. Ama buraya geldik "Gaziantep'e uğramadan olmaz" dediler. Zaten Kilis ve Gaziantep kardeş. Şu boruyu görüyorsunuz, içinde bir jeep var. Düzbağ'dan Gaziantep'e su getirecek o. artık elektrik motorlarıyla suyu çekip oradan sizin musluklarınıza gelmeyecek. Daha ucuza su gelecek. Fatma Hanım, belediye başkanım, Fatma bacım. Bu proje bitince su parası yarı yarıya ucuzluyor tamam mı? Söz mü? Duydunuz. Elektriğe, motora lüzum yok. Allah'ın suyu dağdan inecek evlere girecek. AK Parti, laf üstüne laf koyan değil, taş üstüne taş koyan partidir.

HIZLI TREN GELİYOR

Gaziantep yapacak çok işimiz var. 14 senedir bu işleri yaptık ama burnumuzdan getirdiler. Binbir engelle karşılaşarak bu işleri yaptık. Şeytan taşlamaktan vakit kaldıkça bu muazzam eserleri yaptık. 16 Nisan'da inşallah kararımız evet. Kararımız net, oyumuz evet. Tabii ki evet. Önce millet kararımız evet. Tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet için kararımız evet. İşi bitirmiş Gaziantep. Gaziantep, gün sayıyor. Şu 16 Nisan bir gelse.

Son bir müjdem daha var. Gaziantep'e hızlı tren de gelecek. Nurdağ'a kadar geldi. Nurdağ'dan bu tarafa dönüyor tren. İnşallah organize sanayi bölgesine kadar inşaatını yapacağız oradan da Gaziantep'e bağlayacağız. Gaziantep'in havalimanı terminali yetmiyor. Kırıklı, 5 körüğü olan, 5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir havalimanı yapıyoruz. Mayıs'ta da ihaleye çıkıyoruz.

İş çok. Kılıçdaroğlu 82 arabası işe yaramıyor. Bırakın da yenisini yapalım. Her şey Gaziantep için, her şey Türkiye için.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)