E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBir McKinsey açıklaması da Hükümet Sözcüsü'nden---

Bir McKinsey açıklaması da Hükümet Sözcüsü'nden

Bir McKinsey açıklaması da Hükümet Sözcüsü'nden
06 Ekim 2018 - 19:54 borsagundem.com

Hükümet Sözcüsü Ömer Çelik, McKinsey hakkında açıklamalarda bulundu

Hükümet Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam kampındaki çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Sözcü Çelik, “Yarın Maliye Bakanımız yeni ekonomi planı konusunda bilgilendirmeler yapacak. Yarın Cumhurbaşkanımız da konuşacak. Basına açık olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız çok önemli açıklamalar yapacak” dedi.

Çelik şöyle konuştu:

"AK Partili olmak, aday adaylarının tutumlarının nasıl olması gerektiğine dair hatırlatmalar yapılmıştır. Bu konuda müsamaha göstermiyoruz. Mahir Ünal Bey, çeşitli kampanyalarla ilgili bilgi verdi. AK Parti'nin kampanya hafızası konusunda bilgiler verildi. Naci Bostancı, TBMM'deki değerlendirmeler konusunda bilgi vermiştir. AK Parti yeni dönemde çok büyük misyon üstlenmiştir. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişler Bakanı Çavuşoğlu tarafından güvenlik konusunda sunum yapılmıştır. Terörle mücadele ve uyuşturucu ile mücadele konusunun üzerinde bizzat duruldu. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan bu oturuma bizzat başkanlık etti. Yarın da sunumlar olacak. Yarın Maliye Bakanımız yeni ekonomi planı konusunda bilgilendirmeler yapacak. Yarın Cumhurbaşkanımız da konuşacak. Basına açık olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız çok önemli açıklamalar yapacak."
McKinsey konusu
"Sayın Cumhurbaşkanımız ilgili kurumların yerli danışmanlık şirketlerinden bu desteğin alınması prensibini söyledi. Kendisi tebliğ ettiğini söyledi. Kendisinin genel hassasiyeti, Türkiye'de yapılabiliyorsa kendi firmalarımız ile bunun yapılmasıdır. Spekülasyona açık değil. Kurumlarımızın bunu gözetmesi konusunda yaptığı bir açıklama. Herhangi bir sözleşme yok, ödeme yapılmıyordu."
 
Yerel seçimde ittifak
"Cumhur İttifakı'na verdiği önemi gösterdi Cumhurbaşkanımız. Cumhur İttifakı'nın sorgulama, tartışma ile bozulmayacağını, listelrde pratik olarak çıkmıyorsa ittifak gönüllerde olacaktır dedi. İttifak olmazsa, Cumhur İttifakı'nın bozulmayacağını söyledi. Cumhur İttifakı'nın altını çizdi. Bir araya gelme ile ilgili bir sıkıntı yok"
Kayıp gazeteci
 
"Bu konuda hassasız. Türkiye Cumhuriyeti emin bir devlettir. Herhangi bir kişinin can güvenliği tehdit edilemez. Hassasiyetimiz en yüksek noktadadır. Tam bir tablo ortaya çıkmadan bir şey demiyoruz. Açıklamalar yapıldı, Konsolosluğa girdikten sonra kayboldu deniyor. Suudi Arabistan Başkonsolosluğu bizden çıktı diyor. İlgi düzeyimiz en üst seviyede. Durumunun, akıbetinin ne olduğu ortaya çıkarılacaktır. Kimse bir insanın kaybolması ile ilgili bir eyleme karışamaz."

Erdoğan: Her kriz beraberinde fırsatları da getirir

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a McKinsey sorusu

Akşener'den Erdoğan'a McKinsey desteği

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • turan07 Ekim 2018 15:42

    Yerli ve milli...

  • Urla07 Ekim 2018 14:20

    yalancı

  • Ahmet Akar07 Ekim 2018 12:01

    Aciklama ile olmaz o isler. Cikip sozlesmeyi yirtacaksiniz halkin gozu onunde. Hem Amerika bize ekonomik savastayiz diyeceksiniz hemde dolarla Amerikan denetimine sokacaksiniz bu halki. Kac milyon dolar verdiniz? KAC aydir bu ulke Amerikan mandasinda? Boyle yonetim olmaz olsun. Ak Partiye tum oylarim haram olsun. Bir daha da sizin gibi partiye OY yok. McKinsey e sorun simdi ne yapmalisiniz?

  • Ahmet 07 Ekim 2018 10:44

    Hayatınız yalan dolan sahtekarlık....

  • hoca07 Ekim 2018 08:10

    Kılıçdaroğlu, şeytanların arasındaki anlaşmayı bozdu! Ülkeyi iki şeytan faiz oyunuyla batağa sokacaktı. Şu ABD'de üniversite okuyan damatın niyeti iyi değil

  • kaktust07 Ekim 2018 00:29

    ekonomimizi abd li bir şirkte teslimini engellediği için ,CHP yi tebrik ediyorum,

  • İyip06 Ekim 2018 23:31

    Yetimin hakkını Abd şirketine yedirip, sonra dış mihraklar diye aglayacaklardi. Bu damat iyi klavuz değil

  • 1Borsacı06 Ekim 2018 23:08

    Mesele anlaşıldı. Yerli firma işi alıp Mc Kinsey'den vs.destek alacak. Sonuçda Mc Kinsey, PWC, EY, Deloitte, KOMG marka, yine Türk danışmanlar çalışacaktı. Borsa şirketlerini de bunlar denetliyor ama çalışanlar genelde Türk. Adamlarda KPI envanteri var, her işi için ölçütleri var bunları bedavaya verecek değiller.

  • vatandaş06 Ekim 2018 22:08

    Özellikle doların tüm dünyada güçlenmesi gerçeği kadar Siyasi yöneticilerin arasında topyekün birlikte hareket eksikliği mi var sorusunun ekonomik dalgalanma ve esnaftaki zam sarhoşluğu birer farklı delil değil mi ?

  • Recai06 Ekim 2018 20:55

    Allah Kılıçdaroğlu'ndan razı olsun. Bu akilsizlara kalsa hazineyi Abd şirketine teslim edip, ekonomiyi iyice batiracaklardi. Bence bundan sonra Kılıçdaroğlu ndan danışmanlık alsınlar

  • recai07 Ekim 2018 08:09

    şu an SGK'nın yıllık zararı, Kılıçdaroğlu'nun SSK'sından çok. Üstelik SSK'yı batıran 40 yaşında doğru dürüst prim ödemeyenleri emekli eden Demirel olmuştu. Kanunu yanlış çıkararırsan, Başbakan yanlış talimat verirsen memur ne yapsın? Mesela Davutoğlu Suriye'de yanlış emirler verdi, MİT, Ordu , Dış işleri uyguladı. 4 milyon mülteci Türkiyeye yığıldı, dış ilişkiler bozuldu, suç Suriye Büyükelçisinde mi, Başbakab da mı?

  • Sdk07 Ekim 2018 00:35

    SSK nasıl batırdı onun için mi danışmanlık alsın

  • mzd06 Ekim 2018 20:14

    yarınki açıklama çok önemli,umarım iyi haberler gelir,aksini düşünmek istemiyorum