E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBir kripto borsanın daha faaliyeti durduruldu---

Bir kripto borsanın daha faaliyeti durduruldu

Bir kripto borsanın daha faaliyeti durduruldu
06 Aralık 2021 - 07:53 borsagundem.com

Ülkemizde olduğu gibi yoğun ilgi gören kripto para borsaları denetimsizlik ve hızlı büyümenin sancılarını yaşıyor


Denetim boşlukları nedeniyle her gün piyasaya sürülen yeni koinler yeni sorunları da beraberinde getiriyor. Financial Times'ın bildirdiğine göre, Singapur düzenleyicisi, adını Güney Koreli erkek grubu BTS'in takipçilerinden alan dijital para birimi Army Coin'i tanıttıktan sonra anlaşmazlığa düşen bir kripto borsası olan Bitget'in faaliyetini durdurdu.

İtalyan futbol takımı Juventus'un sponsoru Bitget, BTS üyelerine ömür boyu finansal destek sağlamanın bir yolu olarak Army Coin'in reklamını yaptı. Ancak BTS'in ajansı Hybe, Ekim ayı sonlarında token BTS ile hiçbir bağlantısı olmadığını söyledi ve yasal işlem başlatmakla tehdit etti.

FT'nin bildirdiğine göre Bitget, Singapur'un Para Otoritesi logosunu web sitesinden kaldırdı ve Singapur kullanıcılarının uygulamasına ve web sitesine erişmesini engelledi.

Bitget, web sitesinde 2018'de Singapur'da kurulduğunu ve dünya çapında 1,5 milyondan fazla kullanıcısı olduğunu belirtiyor.

Kripto paralar neden düşüyor?

 

Kripto paralarda sert düşüş! Bitcoin çakıldı

 

Kripto para sitesinde şok para başka hesaba gitti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)