E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBir İddaa, iki istifa---

Bir İddaa, iki istifa

Bir İddaa, iki istifa
15 Mart 2019 - 15:07 borsagundem.com

İddaa'yı kaybeden CEO'lar oldu… Önce ‘komşu’ gitti… İhaleyi alamayan Turkcell’in CEO’su Terzioğlu ve Yunan ortağı Intralot'un CEO su Kerastaris birer birer istifa etti.

CÖMERT YILDIZ-ANALİZ HABER

13 Şubat tarihinde yapılan İddaa ihalesinde faturalar CEO'lara kesildi. Spor Toto İddaa ihalesinde Şans Girişim Ortak Girişimi (Demirören Grubu ile ABD Las Vegas merkezli talih oyunları şirketi Scientific Games ortaklığı) ve İnteltek Girişimi (Turkcell-Intralot ortaklığı) yarışmıştı. İşte o olaylı ihalenin kazananları Demirören'in de yer aldığı Şans Girişim olmuştu. Kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan ihalenin üzerinden bir aydan fazla süre geçti. Demirören Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevinden ayrıldı. Ayrılıklar bununla da kalmadı ve ihaleyi kaybeden Turkcell ve Yunan ortağı Intralot'un CEO'ları birer birer istifa etti. İlk istifa haberi ise Atina'dan gelmişti. 

YUNAN CEO GÖREVİNDEN ALINDI

Borsagundem.com’un ilk kez duyurduğu o haberde 2014'te CEO olarak çıkan Antonis Kerastaris görevi 1 Mart itibarıyla bıraktı. Yunan CEO'nun istifasının arkasında ise İddaa ihalesindeki başarısızlık gösterildi. 
İkinci istifa ise Intralot'un ortağı Turkcell'den bugün geldi. 1 Nisan 2015'te atanan Turkcell'in CEO'su Kaan Terzioğlu görevinden ayrıldı. 
Özetle İddaa, sadece Türkiye'de değil, Yunanistan'da da istifa getirdi ve milyar dolarları yöneten CEO'ları koltuğundan etti.

İddaa ihalesi istifa getirdi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)