E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBir gün önce Keşke ben de şehit olsam demiş---

Bir gün önce Keşke ben de şehit olsam demiş

Bir gün önce Keşke ben de şehit olsam demiş
25 Ocak 2018 - 06:15 borsagundem.com

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'nın, YPG'nin roketine hedef olan camide hayatını kaybeden Muzaffer Aydemir ile ilgili paylaşımı yürekleri burktu

Kilis'e dün yatsı namazı sırasında Çalık Camii'ne YPG'nin Afrin'den fırlattığı roketin isabet etmesi sonucu Suriye uyruklu Tarık Tabbak ve Muzaffer Aydemir hayatını kaybetti. 

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Muzaffer Aydemir'in bir gün önce "Keşke ben de şehit olsam" dediği ortaya çıktı. 

Kara, ziyareti ile ilgili görüntüleri de yayınladığı mesajında, "Dün gerçekleştirdigimiz esnaf ziyaretimizde Merhum Muzaffer Aydemir abimizle ile görüşmüştük. Kendisi keşke beni de askere alsalar bende Şehit olsam diyordu. Bugün yapılan roket saldırısında istediği Şehitlik mertebesine erişti. Merhum Terzi Muzaffer abimize Allah rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)