E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBir buzdolabı bir TV fatura: 53 bin TL---

Bir buzdolabı bir TV fatura: 53 bin TL

Bir buzdolabı bir TV fatura: 53 bin TL
24 Ekim 2013 - 15:59 borsagundem.com

İskenderun’da, bir aylık kullanım bedeli olarak evine 53 bin 335 lira elektrik faturası gelen vatandaş şok oldu

İskenderun’da, bir aylık kullanım bedeli olarak evine 53 bin 335 lira elektrik faturası gelen vatandaş şok oldu
Şikayetvar’ın haberine göre İskenderun’da bir eve gelen elektrik faturası görenleri hayrete düşürdü. Sitede oturan çifte 53 bin 335 lira tutarında elektrik faturası geldi. Fatura miktarını gören Mehmet K. neye uğradığını şaşırdı. Evinde yalnızca buzdolabı ve televizyon bulunmasına rağmen 53 bin liralık faturayla karşılan tüketici, durumu elektrik dağıtım şirketine iletti. Yetkililer ise dilekçe yazmasını belirterek beklemesini söyledi.
Faturanın son ödeme tarihine 5 gün kaldığı için uykularının kaçtığını belirten Mehmet K.’nin şikayeti şöyle:
“İskenderun’da ikamet etmekteyim. 22 Ekim 2013 tarihinde evime gelen elektrik sayaç okuma görevlisi 53 bin 335, 35 TL fatura düzenlemiştir. Evimde bir adet buzdolabı bir adet televizyon bulunmaktadır. 22 Ekim 2013 tarihinde 186 elektrik arızayı aradım. Görevli elektrik idaresine giderek dilekçe vermem gerektiğini söyledi. İşimden izin alıp elektrik dairesine gittim. Yanlış olduğu bariz şekilde belli olan faturam için bana yardımcı olacak muhatap bulamadım. Dilekçe bırakmam söylendi. Takip numarası verilmedi halledeceklerini söylediler, hala çözüm yok.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SERKAN Ç25 Ekim 2013 10:59

    BU ÜLKEDE ÇOK ACAYİP ŞEYLER OLUYOR YAA. BAŞKALARININ HATASIYLA NIYE BU ADAM UĞRAŞIYOR. YOK DİLEKÇE YOK PROSEDÜR. ADAM İŞİNDEN İZİN ALMAK ZORUNDA MI BUNUN İÇİN.

  • KML25 Ekim 2013 09:35

    evin anahtarını ver çık borcuna karşılık en iyisi oohh onlar rahat sen rahat :)