E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Bir ay içinde örnek evimiz inşa edilmiş olacak"---

"Bir ay içinde örnek evimiz inşa edilmiş olacak"

Bir ay içinde örnek evimiz inşa edilmiş olacak
04 Ağustos 2021 - 15:40 borsagundem.com

Dışişleri Bakan Çavuşoğlu, "Hasar tespit çalışmalarımız devam ediyor. Telef olan hayvanların sayısı belli oldu. Yıkılan evlerimizin yerine yenilerini yapacağız. Bir ay içinde örnek evimiz inşa edilmiş olacak" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile yangında zarar gören Manavgat’ın Kalemler Mahallesi'nde açıklama yaptı.

"EN BÜYÜK ENGEL RÜZAGR"

Çavuşoğlu konuşmalarında Gündoğmuş merkezde yangının kontrol altına alındığını fakat sahil kesimlerinde hala çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Rüzga yine bugün kuvvetli. Gündoğmuş merkezde yangın kontrol altına alınsa da, Gündoğmuş'tan aşağıya doğru, sahile inmeye çalışan yangına müdahalemiz havadan ve karadan devam ediyor. Her zaman olduğu gibi önümüzdeki en büyük engel rüzgar. Tüm imkanlarımızla bu mücadeleyi sürdürüyoruz." dedi.

"10 BİN TL'LİK YARDIMI HESAPLARA YATIRDIK"

Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un sahada inceleme yaptığını aktarırken 50 bin liraya kadar olan yardımların 10 bin lirasının vatandaşların hesaplarına yattığının altını çizerek şunları kaydetti:

"Hasar tespit çalışmalarımız devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı'mız Bekir Pakdemirli ile Çevre ve Şehircilik Bakanı'mız Murat Kurum, sahada incelemelerini sürdürüyor. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Yangından etkilenen vatandaşlara yapacağımız 50 bin liraya kadar olan yardımların ilk olarak 10 bin lirasını hesaplarına yatırdık. Vatandaşlarımız konteyner talep etti, onları karşıladık."

"ÖRNEK EVLER 1 AY İÇERİSİNDE İNŞA EDİLMİŞ OLACAK"

Telef olan hayvanların sayısının belirlendiğini ve yıkılan evlerin yerine yenilerini yapacağız diyen Çavuşoğlu şunları söyledi:

"Telef olan hayvanların sayısı belli oldu. Yıkılan evlerimizin yerine yenilerini yapacağız. Vatandaşlarımızın taleplerine göre evlerini yapıp teslim edeceğiz. Bir ay içinde örnek evimiz inşa edilmiş olacak."

Termik santral bölgesine havadan müdahale

Yangın söndürme ekipmanında fahiş fiyat artışına inceleme

Beykoz'da ormanlık alanda yangın

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)