E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinlerce Türk, Bulgaristan’a akın ediyor---

Binlerce Türk, Bulgaristan’a akın ediyor

Binlerce Türk, Bulgaristan’a akın ediyor
14 Kasım 2021 - 08:24 borsagundem.com

Bulgaristan’da yarın yapılacak parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmak üzere binlerce Bulgaristan göçmeni Türk, Türkiye’den Bulgaristan’a akın akın gelmeye devam ediyor.

Bulgaristan'da parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimine saatler kalmışken, seçimlere katılmak için binlerce Bulgaristan göçmeni Türk, Türkiye'den Bulgaristan'a akın etmeye devam ediyor.

Üyelerinin çoğunluğunu Türk ve Müslümanların oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi'nin (HÖH) ilk defa kendi adayıyla cumhurbaşkanlığı yarışına katılması Türkiye'de yaşayan ve çifte vatandaşlığı olan Bulgaristanlı Türkleri seçim seferberliğine yöneltti.

HÖH Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Karadayı'yı desteklemek için geldiklerini belirten vatandaşlar, Türk partisinin ilk defa kendi adayıyla seçime katılıyor olmasının önemli olduğunu vurguluyor.

Bulgaristan'da Türklerin yoğun olarak yaşadığı yerleşim yerlerine otobüslerle ve kendi özel araçlarıyla gelen Bulgaristanlı Türkler, Türk adaylara oy vereceklerini ifade etti.

Bangladeş'te yerel seçimlerde olay: Ölü ve yaralılar var

KKTC'de erken seçim tarihi belirlendi

Süleyman Soylu: İstanbul seçimini kaybettiğimizde ağladım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika14 Kasım 2021 16:20

    TL son 3 yılda Bulgar Levası karşısında % 50 değer kaybettiğinden, giderken dolu bavulla giderlerse yol masrafı bedavaya gelir.

  • Mucise Reis ;)14 Kasım 2021 12:46

    tÜRKİYEDE SAĞ.. AVRUPADA AZINLIK SAVUNAN SOL :D ahaha nasıl menfaatçi seçmen dimi : )) hayat böyle ben onu anlatmaya çalışıyorum hep. menfaat neyse oy oraya... gerisi hikaye süs püs. arada kanan cahiller var sadece heryerde