E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBingöl'de 3 milyon 257 bin kök kenevir ele geçirildi---

Bingöl'de 3 milyon 257 bin kök kenevir ele geçirildi

Bingöl'de 3 milyon 257 bin kök kenevir ele geçirildi
11 Eylül 2022 - 12:02 borsagundem.com

Bingöl'de devam eden Eren Abluka-9 Operasyonu'nda 3 milyon 257 bin kök kenevir ele geçirildiği açıklandı

İçişleri Bakanlığının açıklamasında, Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca, terörün finansmanının önlenmesine yönelik "Eren Abluka-9 Şehit Güvenlik Korucusu Saim Buketçi" Narkoterör Operasyonu'nun, Genç ilçesinin Sağgöze Mahallesi kırsalındaki 20 farklı noktada sürdürüldüğü belirtildi.

Açıklamada, operasyonda 3 milyon 257 bin kök kenevir ve 26 kilogram kubar esrarın ele geçirildiği, ayrıca arazide bulunan patlamamış 60 milimetrelik havan mühimmatının imha edildiği bildirildi.

Ayçiçeği tarlasında 85 bin kök Hint keneviri tespit edildi

Reddit çılgınlığında yeni odak kenevir hisseleri

Diyarbakır'da Eren Abluka-25 operasyonu başladı

İçişleri: Diyarbakır'da 'Eren Abluka-23 Narko Terör' operasyonu başlatıldı

Eren Abluka-22 Operasyonu'nda bir asker şehit oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )11 Eylül 2022 13:55

    Hemen harilanadırma yapılıp ilgili uyuşturucu maddelerin hangi ülkelere gittiği, nerede pazarlandığı vb ilgili büyük elçiliklere sunulmalı. pkk yyp sizlere kendini sempatik göstersede eyy avrupa, bakın genlerinizi zehirleyip, uyuşturupülkenizin gençlerini devre dışı bırakıp, rakip ülkeler nasıl sizleri her alanda geçiyor diye mesaj verilmeli. Bu işler sadece terör gurubu örgütü denilmemeli. Bu alanlarda avruapda uyarılıp bilençlendirilip sempati duyulan bu örgütlerin ipini çekecek sinirli seviyeye gelmeli. bir birim kurulup bu şemaları büyük elçiliklere ve ilgili ülkelerin tv gazete reklam ağı ile bildirilmeli. bu alanda bir miktar kaynak ile bu işlere girişmek gerekli.