E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBinance'den yeni hamle: Dijital Ticaret Odası'na katılıyor---

Binance'den yeni hamle: Dijital Ticaret Odası'na katılıyor

Binance'den yeni hamle: Dijital Ticaret Odası'na katılıyor
21 Aralık 2022 - 08:18 borsagundem.com

Binance, Dijital Ticaret Odasına katıldığını açıkladı. Şirketin Kamu İlişkileri Başkanı Kubba, endüstri grupları ile birlikte çalışmaya ihtiyaçlarını olduğunu belirtti. Şirket global ekonominin yeni çağını başlatmak için oldukça heyecanlı.

Dünyanın en büyük dijital varlık borsasının ardındaki küresel blok zinciri ekosistemi Binance, bugün lider blockchain ve kripto para alım-satım birliği olan Dijital Ticaret Odası'na katıldığını duyurdu. Binance, blockchain endüstrisi ile birlikte bu endüstrideki diğer oyuncuları da ileriye taşımak için Oda'nın İdari Komitesi'ne katılacak.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Binance'in Kamu İlişkileri Başkanı Joanne Kubba, "Hızlı gelişen bu endüstrinin ve karmaşık mevzuat ortamının merkezinde bulunan bir kuruluş olarak; karar alıcılar, düzenleyiciler ve Dijital Ticaret Odası gibi endüstri grupları ile işbirliği içerisinde çalışmayı bir gereksinim olarak görüyoruz. Yapılacak düzenlemeler, daha önceden de paylaştığımız, kullanıcıların güvenliğini garanti altına almayı hedefleyen; kripto ve blokzinciri için uygulanması gerekli mevzuatların geliştirilmesi vizyonumuzun sürdürülebilir gelişimine yardımcı olmak açısından hayati önem taşıyor" dedi. "Oda, blok zincir teknolojisi politikalarının belirlenmesi ve uygulanmasında lider konumundadır" ifadelerini kullanan Kubba, "Oda ile çalışarak hep beraber uzun vadeli çözümler üretmek ve Web3 ile global ekonominin yeni çağını başlatmak için oldukça heyecanlıyız" diye konuştu.

"Blok zinciri teknolojisi finansın geleceğidir" diyen Dijital Ticaret Odası Kamu İlişkileri Başkanı Blain Rethmeier ise "Üyelerimiz, kendilerini daha kuvvetli ve kapsayıcı bir finansal sistem oluşturmaya adamış lider kuruluşları temsil etmektedir. Bu gelişen ekosistemin her kesim tarafından kabul gören lideri olan Binance'in aramıza katılmasından ve önümüzdeki dönemde İdari Komitemize sağlayacağı katkılardan dolayı oldukça heyecan duyuyoruz" açıklamasını yaptı.

Binance; Dijital Ticaret Odası, ekibi ve üyeleriyle yakından çalışarak, sektörü eğitecek ve farkındalık yaratacak; endüstriyi en çok etkileyen sorunlara çözümler getirecek. Araştırmalar, çalışma grupları ve yuvarlak masa aktiviteleri vasıtasıyla karar alıcılar ve düzenleyiciler ile bir araya gelmeyi planlayan Binance, bu kapsamda toplum ve kullanıcılara fayda sağlayacak politikaların oluşmasına yardımcı olacak.

Oda'nın İdari Komitesi kurumun önceliklerini ve stratejilerini belirlemektedir. Blok zinciri endüstrisini temsil eden dünyanın ilk ve en büyük topluluğu olarak, Oda'nın misyonu dijital varlıkların ve blokzincir tabanlı teknolojilerin kullanımı ve benimsenmesini desteklemektir. Oda, eğitim ve farkındalık yaratma yoluyla, mevzuat kuruluşları, karar alıcılar ve de endüstri ile yakın işbirliği sayesinde yenilikçilik, yeni iş sahaları yaratma ve yatırımı tetikleyecek yasal-mevzuata uygun bir ortam oluşturmayı amaçlamaktadır.

Binance'de işten çıkarma

 

Binance'tan 1 milyar dolarlık satın alma

 

Binance CEO'sundan kritik açıklama: Mevduatlar dönüyor

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)