E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBinance, Ethereum işlemlerini durdurdu---

Binance, Ethereum işlemlerini durdurdu

Binance, Ethereum işlemlerini durdurdu
23 Şubat 2021 - 12:41 borsagundem.com

Binance, Ethereum ve Ethereum tabanlı token çekimini ağ yoğunluğu nedeniyle geçici olarak askıya aldı

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, ağ yoğunluğu nedeniyle Ethereum ve Ethereum tabanlı tokenların çekimini geçici olarak askıya aldığını duyurdu. Elon Musk’un yaptığı açıklamalarla dalgalanan kripto para borsaları son yılların en hareketli dönemin yaşıyor.

Tesla'nın kurucusu ünlü milyarder Elon Musk, hafta sonu 58 bin doları aşan Bitcoin fiyatının 'yüksek' olduğunu söyleyerek yine piyasayı altüst etti. Bitcoin fiyatı 50 bin dolar altına gerilerken, Tesla'nın hisseleri de yüzde 8.6 düştü. Tesla hisselerindeki düşüş Musk'ın servetinden 15 milyar doları silerken, dünyanın en zengini unvanı yeniden Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'a geçti.

Musk’ın açıklamasından sonra düşüşe geçen Bitcoin 58 bin dolardan 46 bin dolara kadar değer kaybetti. Aynı şekilde en yoğun işlem gören kripto para Ethereum da yüzde 17 oranında değer kaybederek 1.470 lira sınırına kadar geriledi.

Bitcoin serbest düşüşte

Boğa piyasasının görülmeyen işareti

Güney Kore kripto para gelirine vergi getiriyor

Powell'ın konuşması öncesi dolar zayıflıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet.b23 Şubat 2021 22:05

    Önümüzdeki yıllar coinlerin yılları olacak. Ve yıllar sonra diyeceğiz ki, kağıt para ve madeni para ne kadar ilkel ve hammallıkmış... Coin sistemini reddeten zihniyet, maalesef geri kalacaktır...,zira, sen reddetsende, diğerleri bunu çoktaan kullanıyor ve geliştirmiş olacaktır, ve reddeten zihniyetlerin de paralarını sünger gibi kendine çekecektir.

  • Baytar23 Şubat 2021 21:12

    Bugün böyle söyledi/yaptı, ileriki zamanda " para mara yok, buhar oldu, zaten ismi olan cismi olmayana para bastın " diyecekler, harıl harıl çalışıp para basan şirketler dururken olmayana basılan paraların kaybolmasına üzülmem.

  • Dd23 Şubat 2021 17:16

    ABD EMPERIYALIZMI. DÜNYAYI PARMAĞINDA OYNATIYOR.

  • mantık23 Şubat 2021 13:20

    Bu kripto para piyasası görüldüğü gibi yüksek hacimli olmuş olsaydı!   Bu malum kriptolar Dünya borsalarını  çok daha ötelere çekerdi.  İşlem hacmi de sanal görünüyor.  Gerçek para kullanımı çok az oluğunu düşünüyorum.

  • Harbi23 Şubat 2021 21:29

    Bay mantık, kendileri sanal zaten, ismi var cismi yok. Buhar bile denemez, ama bunlara basılan paralar buhar olur...

  • Bika23 Şubat 2021 13:09

    Borsada işlem gören hisselerde, Bitcoin işlemi yapan patron ya da yöneticilere ceza gelmeli.