E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBinance borsasından İngiltere’de lisans hazırlığı---

Binance borsasından İngiltere’de lisans hazırlığı

Binance borsasından İngiltere’de lisans hazırlığı
05 Aralık 2021 - 23:56 borsagundem.com

Binance, İngiltere'de kayıtlı bir kripto varlık şirketi haline gelmek için hazırlıklara başladı


İngiltere'deki faaliyetleri bu yıl Finansal Yönetim Otoritesi (FCA) durdurulan kripto para borsası Binance, İngiltere operasyonunu yeniden inşa etmek için harekete geçti.

Binance CEO'su Changpeng Zhao, Sunday Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, Binance'nin hedefinin gelecek 6-18 ay içinde İngiltere'de kayıtlı bir kripto varlık şirketi haline gelmek olduğunu söyledi. Bu hedefin başarılması, dünyanın en büyük kriptopara borsası olan Binance'ye İngiltere'nin kara para aklama standartlarını yerine getirmesi halinde kullanıcılarına geniş bir bantta ürünler sunma imkanı verecek.

Zhao, FCA'nın Haziran ayında Binance'nin İngiltere operasyonu için aldığı karardan bu yana Binance 200 kadar çalışan işe alarak İngiltere'nin finansal düzenlemelerine uyum sürecini başlattığını belirtirken, FCA'nın onayının alınmasından sonra İngiltere'de kullanıcılarına vadeli ve türev ürünler sunabileceklerini vurguladı.

Huobi ve Binance, Çinli yatırımcı kabul etmeyecek

 

ABD'de Binance'a ilişkin soruşturma genişletiliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)