E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım yarın istifa edecek---

Binali Yıldırım yarın istifa edecek

Binali Yıldırım yarın istifa edecek
20 Aralık 2018 - 15:41 borsagundem.com

AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen Binali Yıldırım'ın yarın bütçe görüşmelerinin ardından TBMM Başkanlığı'ndan istifa edeceği öğrenildi

DHA'nın haberine göre, AK Parti'de 3 büyükşehirden Ankara ve İzmir adayları yerel seçim çalışmalarına başlarken, İstanbul için TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın başkan adayı olarak açıklanması bekleniyor.

Habere göre Yıldırım, TBMM Genel Kurulu'nda yarın tamamlanacak olan bütçe görüşmelerinden sonra istifa edecek.

Yıldırım'ın, istifasını Başkanlık Divanı'nın en yaşlı üyesi Meclis Başkanvekili MHP'li Celal Adan'a sunacağı kaydedildi.

Yıldırım'ın, isitifasından önce bir basın toplantısı düzenleyeceği ve hazırladığı bir yasa teklifini kamuoyu ile paylaşacağı aktarıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Talip 20 Aralık 2018 22:03

    Bu adama oy verenin aklına şaşarım...

  • sümüklü sülo20 Aralık 2018 21:59

    etme sayın meclis başkanım etme.yıllarca size oyverdim. başbakanlık yaptın mevkiilerin en güzeli meclis başkanı oldun oradan inip o hatrı sayılır gurur verici yaptıgın görevleri mevkiileri silip atarsan.belediye başkanlıgına aday olursan.şart olsun seni oyverirsem vertirdirsem.

  • ..20 Aralık 2018 20:57

    Izmir secmemisti

  • tam komedi20 Aralık 2018 16:42

    16 yıllık iktidar partisinde belediye başkanı olacak bir isim yok muş da meclis başkanı belediye başkan adayı oluyor !!! İstanbul belediyesinde çok çok çok büyük bir olay var araştırılması millet menfaatine dir !!!!!!