E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım: Türkiye-Almanya ilişkileri yara almıştır---

Binali Yıldırım: Türkiye-Almanya ilişkileri yara almıştır

Binali Yıldırım: Türkiye-Almanya ilişkileri yara almıştır
03 Haziran 2016 - 19:20 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere gittiği Azerbaycan'da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Alman Parlamentosu'nda alınan kararın yok hükmünde olduğunu ifade etti

Başbakan Binali Yıldırım, Azerbaycan'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Alman Parlamentosu'ndan alınan sözde soykırım kararı hakkında değerlendirmede bulunan Yıldırım, "Türkiye-Almaya ilişkileri yara almıştır. Alınan karar bizim için yok hükmündedir" dedi.

İşte Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

Dün itibari ile Almanya'da kabul edilen sözde soykırımı kınayan tasarı vardı. Bu tasarı konusunda gerekli tepkiyi koyduk. Talihsiz karardır. Türkiye-Almaya ilişkileri yara almıştır. Alınan karar bizim için yok hükmündedir. Asla dikkate almayız.

TERÖRLE MÜCADELE
Bir çok il merkezinde operasyonlar sonlandırıldı. Arama-tarama faaliyetleri devam ediyor. Terör örgütü bölgeyi terk ederken tuzaklar yapıyor. Sivil vatandaşlarımızın canına zarar vermek adına buralarda biraz daha arama faaliyetleri devam edecek. Terör örgütünü bu ülkede asla ve asla barındırmayacağız.

AYM'NİN DOKUNULMAZLIK KARARI
Bu şu demektir. Meclis'in aldığı kararının Anayasa'ya aykırı olmadığı tescil edilmiş oldu. Bir yandan dokunulmazlıklar kalksın diye bağıracaksınız. Karar alınınca soluğu mahkemede alacaksınız. Herkes şunu bilmeli ki terör örgütüne destek vermek, alçak faaliyetlerini övmek suçtur. Bu suçu işleyenler de bedelini ödemelidir. Aksi halde şehit olanlarımızın ruhu rahat etmez. Türkiye bir hukuk devleti. Hukukun gereği neyse yapılacak. Bir intikam duygusu içinde kimse olmamalıdır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)