E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım: Son söz Pazar günü---

Binali Yıldırım: Son söz Pazar günü

Binali Yıldırım: Son söz Pazar günü
17 Haziran 2019 - 16:00 borsagundem.com

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım İstanbul'da soruları yanıtladı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile dün yapılan ortak yayına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

YAYININ GETİRİSİ - GÖTÜRÜSÜ İSTANBULLUNUN TAKDİRİDİR"

Yıldırım şöyle konuştu: "Eldeki imkanlarla yayının formatını bozmadan düşüncelerimizi adaylar olarak İstanbullularla paylaşmaya çalıştık. Yayının ne getirdiği ne götürdüğü konusu İstanbullunun takdiridir. Fazla bunun üzerine yorum yapmak doğru olmaz.

"CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜK"

Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştük evet. Programa ilişkin bir şey konuşmadık.

"SÖYLENECEKLER SÖYLENDİ; PAZAR GÜNÜ SON SÖZ MİLLETTE"

Yayındaki süreler vs. hakkında bu iş bitti arkadaşlar. Çıktık söyleyeceklerimizi söyledik. Herkes izledi, değerlendirdi, yorumladı. Gördüğüm kadarıyla enine boyuna değerlendiriliyor. Vatandaşlar da dinliyorlar. Pazar günü kararlarını verecekler. Ben istiyorum ki İstanbul geleceğini ilgilendiren bu konuda sandığa gitmek suretiyle bu demokratik hakkını kullansın. İzliyoruz ki bugüne kadar ülkemizde nasıl işlere imza attıksa bundan sonra İstanbul için samimiyetle, gayretle, edindiğimiz tecrübeyle çalışmaya devam edeceğiz.

"İSTANBUL'UN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ. AMACIMIZ BU"

İstanbul'un trafiğini eziyet olmaktan keyfe dönüştürecek bir dönem için çalışacağız. Kadınların, gençlerimizin, ikinci baharında olan hemşehrilerimizin, toplumun bütün katmanlarıyla tüm imkanları kullanmak suretiyle daha yaşanabilir bir şehir olması için, hak ettiği yere gelmesi için gayret göstereceğiz. Amacımız budur. Teşekkür ederim.

MHP İLE ÇALIŞMALAR

Sayın Bahçeli Mitili İstanbul'a atmıştır. Ama mitilin üzerinde oturmuyor. Dolaşıyor, çalışıyor. Ülkücü kardeşlerim ben inanıyorum ki gece gündüz demeden çalışıyorlar. Hemşehri gruplarıyla görüşüyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Zaman zaman o programlara biz de katılıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yok.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)