E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım: Neden yalan söyledin Kılıçdaroğlu---

Binali Yıldırım: Neden yalan söyledin Kılıçdaroğlu

Binali Yıldırım: Neden yalan söyledin Kılıçdaroğlu
08 Nisan 2017 - 16:55 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın birlikte gerçekleştirdiği "Evet" mitingi Yenikapı'da başladı

"Evet Platformu" tarafından düzenlenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı "İstanbul Buluşması" mitingi başladı.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'IN KONUŞMASI

"MİLYONLARA NEDEN YALAN SÖYLEDİN KILIÇDAROĞLU"
Çok değil 8 ay önce bu kürsüde darbeyi lanetleyen Kılıçdaroğlu, bugün '15 Temmuz kontrollü bir darbedir' diyor. Madem 15 Temmuz bir yalandı, Yenikapı'da Milli İrade Mitingi'ne katılıp milyonlara neden yalan söyledin ey Kılıçdaroğlu!
15 Temmuz'da İstanbul'un kadınları Nene Hatun oldu, gençleri Ulubatlı Hasan oldu. O gece İstanbul geçilmedi.

"BİZİM ANLAYIŞIMIZDA BEN YOK BİZ VAR"
Sayın Cumhurbaşkanım, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığınız döneminde beraber çalıştık. AK Parti'yi kurarken beraberdik. 1999'da Pınarhisar'a uğurlarken birileri 'Muhtar bile olamaz' derken biz o gün ant içtik. Bizim hareketimizde ben yok biz var. Sizden bunu öğrendik. Bizim mücadelemizde dayanışma, birlik var. Bu anlayışla birçok eser kazandırdık.

"1. DÜNYA SAVAŞI'NDA OLDUĞU GİBİ..."
Türkiye'nin maruz kaldığı tuzakları görüyorsunuz. Tıpkı 1. Dünya Savaşı'nda olduğu gibi Türkiye'yi dize getirmek isteyenler karanlık bir oyun peşimnde. Kimi zaman kardeş kavgası kimi zaman bölücü terör kimi zaman ekonomik krizlerle yolumuzu kesmek istiyorlar... Başaramadılar, başaramayacaklar. Ne çukur kazanlar ne de alçak FETÖ terör örgütü milletin yolunu kapatamayacaklar.

"HER EVET ŞER ODAKLARININ HESAPLARINI BOZACAK"
Sandıktan çıkan her Evet ile Türkiye gücüne güç katacak. Her Evet şer odaklarının hesaplarını bozacak. 16 Nisan'da dostlarımızı sevindirip düşmanlarımızı üzmeye hazır mısınız? Vesayet odaklarını bitirmek için Evet diyecek miyiz?

"GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇLÜ MECLİS DÖNEMİ BAŞLIYOR"
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi en büyük eserimiz olacak. Güçlü hükümetler, güçlü Meclis dönemi başlıyor. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olacak. Vesayetçiler artık tarihin derinliklerinde yok olacaklar. Türkiye kalıcı istikrara kavuşacak. Ekonomi yeni sistemde daha da büyüyecek. Milletin huzuru, güvenliği, kardeşliği daim olacak. Yargı sadece bağımsız değil, tarafsız da olacak. Gençlerimiz siyasetle tanışacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cumhuriyet09 Nisan 2017 00:21

    Gemiciklerine nasıl sahip olduklarını açıklayamayanlar atıp tutuyorlar ve konuştukça batıyorlar. Bu gariban halkı bu kadar aptal görmeyin bence. Saddam, Kaddafi, Mübarek gibi emperyalist güçlerin oyununa gelmek üzeresiniz.

  • Millet izlesin karar versin08 Nisan 2017 22:01

    Sn.kılıçdaroğlu ile açık oturuma çıkar yüzüne karşı konuşursun.Yalan söyledi ise cevabını canlı TV yayınına verir.Millet izler ve kararını da buna göre verir.

  • Turkcu08 Nisan 2017 19:02

    Isiniz adama saldirmak

  • Boş adam08 Nisan 2017 18:23

    itibarını kaybetmek için ugraşan adam.

  • selim08 Nisan 2017 17:57

    cahilliğin gücünden korkmak lazım. ülkenin cahilliğiyle başkanlığa gidiliyor.