E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBilic'in Oğuzhan şikâyeti!---

Bilic'in Oğuzhan şikâyeti!

Bilic'in Oğuzhan şikâyeti!
08 Kasım 2014 - 04:55 borsagundem.com

​Oğuzhan oyundayken ligde 3 Avrupa’da ise 1 gol yiyen Kartal, Ozi’siz kaldığı lig maçlarında 9, Avrupa Arenası’nda ise 6 kez topu ağlarında gördü

Slaven Bilic’in Partizan maçının ardından son 20 dakikada oynanan futboldan memnun olmamadığını söyledi.. Bilic’in bahsettiği son 20 paniğinin ardında Oğuzhan’sız Kartal’ın defans kurgusunda zorlanarak, rakibe çok pozisyon vermesi yatıyor... 

Tolga Yenigün'ün Hürriyet'teki haberine göre Hırvat hocanın işaret ettiği Partizan maçının son 20 dakikasında 70’te oyundan alınan Ozi yoktu. Bu sezon defans kurgusu başta sağ bek olmak üzere; kaleci Tolga’nın da performansı sık sık eleştirilse de Oğuzhan’ın sahada olmadığı dakikalarda Beşiktaş’ın meşin yuvarlağı ağlarında gördüğü bir gerçek. 

Ligin ilk iki haftasında geçen yıldan kalan kırmızı kart cezası yüzünden forma giyemeyen Ozi’nin sahada olmadığı anlarda Süper Lig’de 9 Avrupa arenasında ise 6 gol yedi siyah beyazlılar.. Oğuzhan oyundayken ligde kalesinde 3, Avrupa’da ise yalnızca 1 gol o da İngiltere’deki Arsenal maçında gördü Beşiktaş.. 

LİGDE DE AYNI SENARYO

SON Partizan maçında da skor 2-0’ken 70’te yerini Sosa’ya bırakan Oğuzhan’ın yokluğunda 1 gol yenilirken son saniyede Markovic’in şutunu Cenk çıkarırken, Ninkovic’in vuruşunda top üst direkte patlamasıyla beraberliğin eşiğinden dönüldü. Avrupa Ligi’ndeki ilk maç olan Asteras karşılaşmasında da Beşiktaş 1-0 öndeyken 66. dakikada yerini Sosa’yı bırakan Oğuzhan’ın ardından 88’de Yunanlıların beraberlik golü gelmiş ve zayıf rakibe karşı alınan 1-1’lik beraberlikle Olimpiyat buz kesmişti. 

BELKİ OFANSA KATKISI SINIRLI AMA..

OZİ’nin olmadığı maçlarda Süper Lig’de de senaryo 3 aşağı 5 yukarı aynıydı. 4. haftada 1-0 önde olunan Olimpiyat’taki Eskişehir maçında Oğuzhan’ın 60’ta yerini Sosa’ya bırakmasıyla Es Es 72’de beraberliği bulmuştu: 1-1. 8. haftada ise Erciyes maçında Ozi 88’de Sivok’la değişmiş ve 2-1 önde Beşiktaş 89 ve 90 artıda yediği iki golle namağlup unvanını yitirmişti: 2-1. 

F.Bahçe derbisinde de 1-0 gerideyken 74’te yerini İsmail’e bırakan Oğuzhan’ın ardından 86’da Sow, Kartal’ı avlamış ve maç 2-0 bitmişti. 

Bu arada Beşiktaş’ın 1-0 yenik olduğu 6. haftadaki Sivas maçında Oğuzhan 56’da oyuna girdikten sonra siyah beyazlıların maçı 3-2 çevirdiğini de hatırlatalım.. 

Sonuç olarak bu sezon ligde 1 asist, Avrupa’da ise 1 gol 3 asistle hücuma pek katkı sağlayamadığı izlenimi veren Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş kalesinin sigortası gibi duruyor.

Ozi’siz yenen goller

Hafta Maç Çıktığı dakika Yenilen gol Skor
4 Eskişehir 60 1 1-1
8 Erciyes (D) 88 2 3-2
9 F.Bahçe 74 1 2-0

Avrupa’da da aynı

Kulvar Maç Çıktığı dakika Yenilen gol Skor
Ş.Ligi öneleme Feyenoord (D) 59 1 2-1
Avrupa Ligi Asteras 69 1 1-1
Avrupa Ligi Partizan 70 1 2-1
* Tablolarda ilk takım Beşiktaş’tır.

OFANSA KATKISI KISITLI

Süper Lig
Maç: 6
Gol: 0
Asist: 1

Ş.Ligi öneleme
Maç: 4
Gol: 0
Asist: 1

Avrupa Ligi
Maç: 4
Gol: 1
Asist: 2

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)