E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBilic'e yönetimden düşündüren uyarı---

Bilic'e yönetimden düşündüren uyarı

Bilic'e yönetimden düşündüren uyarı
28 Eylül 2014 - 11:25 borsagundem.com

Beşiktaş'ın Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Slaven Bilic yönetimden uyarı niteliğinde bir laf duydu

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı takımın Eskişehirspor ile berabere kaldığı maçın ardından sert konuştu.

Alınan sonuçlar için Teknik Direktör Slaven Bilic'e gönderme yapan Metin Albayrak, "Hava şartları kötüydü. Ancak kendi sahamıza geçene kadar taraftarlarımızın yanımızda olması gerekiyor. İlk yarıda iyiydik. Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. İkinci golü bulacaksınız. Heralde hocamız da oyuncular da kendilerini görüyorlardır. Gereken tedbirleri alacaklardır. Bazı oyuncuların performansları ve kötü oyunlarının sebepleri hakkında konuşulacaklardır. Teknik kadro bir araya gelerek tedbir alacaktır" dedi.

"HAKEM AKICILIĞI SAĞLAYAMADI"

Hakem Çağatay Şahan'ın kararları hakkında görüşleri istenen Metin Albayrak, "Hakem çok sık gereksiz düdüklerle maçın gidişatını engelledi. Maçın en önemli görevlerinden biri maçı oynatmak ve akıcılığı sağlamaktır" diye konuştu.

Beşiktaş'ın Beşakşehir Stadı'nda gitmesi hakkında da konuşan Metin Albayrak, "Biz emniyete, açık tribündeki taraftarların kapalıya alınması için talimatta bulunduk. Ancak bu ricamız kabul görmedi. Resmiyet kazanmadı ama devre sonuna kadar 3 lig maçımızı Başakşehir Stadı'nda oynamayı istiyoruz. Takımımız bu şartlarla mücadele ediyor. Bundan dönüş yok. Onların yanımızda olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)