E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiBiden'dan ekonomi açıklaması: Büyümeye geçtik---

Biden'dan ekonomi açıklaması: Büyümeye geçtik

Biden'dan ekonomi açıklaması: Büyümeye geçtik
07 Ekim 2022 - 19:46 borsagundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, ülkede bugün açıklanan istihdam rakamlarının ABD ekonomisinin istikrarlı büyümeye geçtiğinin, cesaret verici bir işareti olduğunu ifade etti

ABD Başkanı Joe Biden, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, ABD'de bugün açıklanan eylül istihdam verilerini değerlendirdi.

Her zamankinden daha fazla Amerikalının çalıştığını belirten Biden, "Bugünün istihdam rakamları, istikrarlı büyümeye geçtiğimizin cesaret verici bir işareti." ifadesini kullandı.

Biden, ekonominin büyümesi için yapılacak daha çok şey olduğunu ancak ilerleme kaydettiklerini bildirdi.

ABD Çalışma Bakanlığının bugün açıkladığı verilere göre, ülkede tarım dışı istihdam eylülde 263 bin kişiyle beklenenden fazla arttı.

İşsizlik oranı ise aynı dönemde beklentilerin aksine 0,2 puan azalarak yüzde 3,5 ile yeniden 50 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Biden'dan OPEC+ toplantısına tepki: Hayal kırıklığı

 

Joe Biden: Bana bu uyarıyı bir daha yaptırmayın

 

Biden'dan "petrol" çağrısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEHMET ALİ KIRMIZIGÜL08 Ekim 2022 15:13

    BÜYÜSEN NE OLACAK ÜRETTİĞİN MALLARI DURUMLARI KÖTÜ OLAN ÜLKELEREMİ SATACAKSIN.

  • Mucise Reis ;)08 Ekim 2022 10:08

    Seçim sancıları geliyor... :D büyüyorsun da kim alacak senin xx bin tl lik  iphonu nu ? usd üretilen pc lerini... Alıcı yoksa, üretim durur, azalır.. sen satamaz isen tedarikçi devletlerde sana ihracat edemez etkilenir.. Bir taraf çok zengin olduğunda, hep satayım, para kazanayım, her şey benim dediğinde gün gelecek ürettiklerini alacak toplumlar bulamayacaksın. Bu durumdada dünyada paralar yanmalı, savaş çıkmalı, krizler çözülmeli.  Altın karşılığı olmayan basılan paralar dünyada çöp para, altın karşılı basıldı, ekonomi suni müdahaleye uğradı. İktisat bozuldu. İyileşmesi kolay olmaz. Ağır olacak. 

  • MUHALET KUŞUÖTMEZ07 Ekim 2022 21:31

    EKONOMİST OLMAYA HİÇ GEREK YOKTUR KARŞILIKSIZ PARALARI BASIP FABRİKALAR KURAR İSEN TABİKİ BÜYÜRSÜN.BUNU İLKOKULA GİDEN ÇOCUK DAHİ BİLİYOR.DÜNYA YI MAFYA GİBİ KORKUT KAYNAKLARINA ÇÖKÜN ORTALIĞI KARIŞTIRIN SAVAŞLAR TERÖRİST OLAYLAR ÇIKARTIN SİLAHLAR SATIN TABİKİ BÜYÜRSÜNÜZ.

  • Zülfikar iloğlu 07 Ekim 2022 21:08

    Yalancı