E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden: Yakın zamanda Doğu Avrupa'ya asker gönderiyoruz---

Biden: Yakın zamanda Doğu Avrupa'ya asker gönderiyoruz

Biden: Yakın zamanda Doğu Avrupa'ya asker gönderiyoruz
29 Ocak 2022 - 02:55 borsagundem.com

Pentagon'un "8 bin 500 askeri teyakkuza geçirdik" açıklamasıyla ilgili görüşleri sorulan ABD Başkanı Biden, yakın zamanda Doğu Avrupa'daki NATO ülkelerine asker gönderileceğini söyledi


ABD Başkanı Joe Biden, yakın zamanda ABD askerlerini Doğu Avrupa'daki NATO ülkelerine göndereceğini duyurdu.

Biden, Pittsburgh kentine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Washington DC'ye dönüşte gazetecilere Ukrayna-Rusya sınırındaki gerginliğe ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bir gazetecinin, "ABD askerlerini Doğu Avrupa'ya ne zaman göndereceğinize karar verdiniz mi?" sorusuna, "ABD askerlerini yakın zamanda Doğu Avrupa'daki NATO ülkelerine göndereceğim." yanıtını verdi.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü John Kirby, 24 Ocak Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Ukrayna krizinde beklenmedik durumlara karşı NATO Mukabele Gücü'nün aktif hale getirilmesi durumunda destek sağlamak üzere 8 bin 500 askeri teyakkuza geçirdiklerini bildirmişti.

ABD, Rusya'ya karşı 8 bin 500 askeri teyakkuza geçirdi

 

ABD yaptırımları Rusya'ya 50 milyar dolara mal olabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz30 Ocak 2022 13:02

    Bu alçak soylular savaş çıksın diye Putin e suikast bile düzenlemek isteyeceklerdir.  Putin,  Saddam ın düştüğü oyuna düşmez!  Rus ordusu içinde savaş yanlıları olsa da!

  • düzenbazlar30 Ocak 2022 08:36

    ukrayna başkanı canlı tv de biz savaş istemiyoruz rusya nın tehtidi yok diyor bunlar kansızlar ortalıgı kızıştırıp savaşa süürüklüyor.az kaldı sizlerde hesap verecksiniz adil adalet karşısında.

  • azmi29 Ocak 2022 21:53

    Masraflarınızı da konuşlandığınız ülkeye karşılatırsınız ..

  • ALİ KODUŞ29 Ocak 2022 20:39

    korkmayın bir savaş falan olmaz.abd ve rusya silah satmak için ikiside anlaşmış ve senaryo yazılmış ve oynanmakta.abd nin amacı ab ülkelerini terbiye etmek rusya nın amacıda eski kuklarını korkutmak içindir.sonuçta daha çok silah satmaktır.

  • LEVENT OZKAN29 Ocak 2022 15:35

    RUSYA UKRANYA SAVASİNDA OLENLERİ NEREYE GOMECEKSİNİZ BU KADAR İNSAN OLECEK HERTARAF BİNA VE BUGDAY TARLALARİ BENCE MEZAR FİYATLARİ KARABORSAYA DUSMEDEN HEMEN ALİN..

  • Mucise Reis ;)29 Ocak 2022 14:28

    2. dünya savaşında hitlerin ilk işgali izlendi. avrupa dediki aman yaa banane. bana bulaşmadı benle derdi yok ne ederse etsin bizlerene dedi... Sonra ikinci işgal geldi. yaa boşverelim avrupanın fakirine daldılar, bizleri hiç bir şekilde etkilemez, ilgilendirmez dediler AMAAAAAAAA, Hitler ilk saldırıda isteidği fabrikayı aldı. Bu fabrika işgal sonraso oradaki mühendis+alman mühendiler ile bi rolup resi biçimde demir zırlı tanklar, zırlı araçlar üreten fabrika olarak şekillendi. İkindi saldırıda aynı biçimde hem çelik o dönemin savaş malzemesi hammaddesi ele geçirildi. Hİtler buradan elde ettiği güç ile askeri birimini kurdu, modernize oldu, gücüne güç kattı. ABD günümüzde bazı şeyleri görebiliyor. Rusyanın yıldırım harekatı tarzı zırhlı saldırı işgali sınırı tel örgülerle çevirmesi karşısında ön planda olmaz ise, avrupa yine sessiz kalacak. Rusya oyalayacak mı ? Çin oyalayacak mı ? yoksa ABD çözümsüz oyalacak mı ? çözüm istecek mi ? bunları belirsiz.

  • xyz29 Ocak 2022 16:42

    Bankanın temizlik görevlisi emekli müstahdem yorum yapmış!