E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden: Ülkenin ortasına mavi duvar inşa ettik---

Biden: Ülkenin ortasına mavi duvar inşa ettik

Biden: Ülkenin ortasına mavi duvar inşa ettik
07 Kasım 2020 - 07:53 borsagundem.com

ABD'de oy sayım işlemleri sürerken yarışı önde götüren Demokrat Parti adayı Biden konuştu. "74 milyon oy kazandık. Ülkenin ortasına mavi duvar inşa ettik" diyen Biden oy veren ve vermeyen herkes için çalışacağını söyledi


Demokrat Joe Biden'dan beklenen açıklama geldi. Ülkenin ortasına 'mavi duvar inşa ettik' diyen Biden şu açıklamalarda bulundu:

"Pensilvanya'yı kazanmak üzereyiz hatta Nevada'da iki kat daha fazla öne geçtik. Bu yarışı net bir çoğunlukla kazanacağız. 74 milyon oy kazandık ve hala da artıyor. Donald Trump'ı 4 milyon oy farkla yeniyoruz. Ülkenin ortasında mavi duvarı inşa ettik. Hepinizin bildiği gibi salgın giderek kötüleşiyor. Ve artık neredeyse günlük 200 bin vaka görme riskiyle karşı karşıyayız. Salgını kontrol altına alacağız. 20 milyon insan şu anda işsiz durumda. Zor bir seçim dönemi geçiriyoruz ama sakin kalmalıyız ve bütün oyların sayıldığından emin olmalıyız. Oyunuz sayılacak ne kadar size durdurmaya çalışsalar da buna müsaade etmeyeceğim. Bizim siyasetimiz hiç bitmeyen bir savaş değildir. Siyaset yapmamızın amacı ateşi körüklemek değil problemleri çözmektir. Halkın yaşam standartını yükseltmektir. Rakip olabiliriz ama düşman değiliz. Oy veren, vermeyen herkes için çalışacağım. İşin asıl budur."

Trump'tan Biden'a uyarı: Yasal işlemler şimdi başlıyor

 

Mobius'a göre Biden'ın seçilmesi Türkiye gibi ülkeler için iyi

 

Moffett: Biden Türkiye'nin önemini çok iyi biliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)