E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden, Putin'e görüşme teklifinde bulundu---

Biden, Putin'e görüşme teklifinde bulundu

Biden, Putin'e görüşme teklifinde bulundu
14 Nisan 2021 - 23:18 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e 'önümüzdeki haftalarda' görüşme teklifinde bulunduğunu kaydetti.

ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e 'önümüzdeki haftalarda' görüşmeyi teklif ettiğini bildirdi.

Brüksel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Blinken, ABD'nin Rusya'yla 'dengeli ve öngörülebilir bir ilişki' tercih ettiğini belirterek, bunun da çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunabilmek için belirli iletişim kanallarına gereksinim duyacağını kaydetti.

ABD, gemi bildirimini geri çekti

150 bin doz aşı Libya'ya ulaştı

Bakan Akar'dan NATO ile kritik Afganistan görüşmesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gercekler 15 Nisan 2021 04:15

    Avrupa ve Rusya ekonomikeri o kadar birbirini tamamlayıcı iken ve vatandaşların taşam standartlarını çok yüksrltme olanağı varken Putin kendi iktşdarını herseyden üstün tutuyor. Kendi iktşdarını ve kendinş desteklwyen mafyavari oluşturduğu rusyanın en zengin 80 kadar işadamın ekonomik gücünü korumak için Rusyayı dış mihrak muhabetleri ile Rusya yı izole edip rusyaya çok büyük fırsatlardan alı koyuyor

  • Yorum14 Nisan 2021 23:39

    Ne oldu demiştim trumpun taktiğini aynısı önce korkut sonra masa başına çekmeye çalışıp birşeyler koparmaya çalış ama putin bunu yemedi ben abd ye büyük gelirim dedi füzeleri çıkardı abd nin göbeğine gönderirim dedi şimdi kurnaz abd ukraynayı paylaşalım teklifi yapacak böyle hiper sonik felan ne gereği var diyecek ama Rusya bunu kabul etmeyecek Rusya hatta bir test uçuşu gerçekleştirebilir herkesin dikkatine atlas okyanusuna dogru bunun sonucu abd akdeniz de terkedebilir