E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden: Ne zaman silah lobisine karşı duracağız?---

Biden: Ne zaman silah lobisine karşı duracağız?

Biden: Ne zaman silah lobisine karşı duracağız?
25 Mayıs 2022 - 04:40 borsagundem.com

ABD Başkanı Biden, Teksas'taki 21 kişinin yaşamına mal olan ilkokul saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ABD Başkanı Joe Biden, Teksas'taki bir ilkokulda 21 kişinin yaşamına mal olan silahlı saldırıya ilişkin, "Tanrı aşkına ne zaman silah lobisine karşı duracağız?" dedi.

Başkan Biden'in konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Texas'ta hayatlarının çok başında çocuklar hayatını kaybetti. Bu zorlu süreç hepimizi yaraladı. Aileler için bu durum ruhunuzun bedeninizden ayrılması gibidir ve bu hiçbir zaman geçmeyecek.

Bu duyguyu bütün toplumla birlikte paylaşmaktayız. Eşimle birlikte tüm çocukları anıyoruz.  Başkan olarak bu konuşmayı yapmamayı ümit ediyordum. Yoruldum artık.

"Yasalar güçlendirilmeli"

Farklı eyaletlerde de katliamlar gerçekleşiyor. Büyüklü küçüklü 900 kadar olay rapor edildi. Bu durumlar büyümekte. Bu türde bir saldırı New York'ta da gerçekleşti ve faaliyete geçmek zorundayız. Yasaların bunlarla ilgili güçlendirilmesi lazım. 

Silah alımlarının bu kadar basit olmaması gerekiyor. Bir çocuk bile satın alabiliyor. Bu hastalıklı bir durumdur. Biz her olayda büyük acılar yaşamaktayız. ABD'de bu şekilde olaylar yaşanmamalı. 

Bu tarz silahlı saldırılar dünyanın başka yerlerinde nadiren oluyor. Oralarda da akli dengesi yerinde olmayan insanlar var, orada da aile içi problemi olan insanlar var ancak bu tarz toplu silahlı saldırılar bu kadar sıklıkla asla olmuyor. Peki neden Amerika'da oluyor ve biz neden bu kıyımla yaşamak zorundayız?

Artık gerekli yasaların çıkması lazım. Daha fazlasını yapmak zorundayız. Ailelerin yanında olduğumu ifade ediyor ve onlara dua ediyorum.

ABD'de okul saldırısı: 21 ölü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran25 Mayıs 2022 11:22

    Sen onlara köpeklik yapıp kuyruk sallamazsan ki bu mümkün değil.  Yunanistan ı Suriye pkk sını  kaç bin ton silah verdiğin belli değil.   Tabi içerideki köpek te meşru Türkiye Cumhuriyeti başkanına her türlü iftirayı alçakça dile getirip ortalığı karıştırmak için elinden geleni yapan soysuzlar size gün doğacak sanmayın!  Gaz çıkarmaktan başka bir halt bilmeyip ortalığı pislettiğiniz yeter.  Hele bir sıkıysa ortalığı karıştırmaya kalkın da ne olacak görün.

  • fafa25 Mayıs 2022 08:35

    Bu nasıl ikiyüzlülük,hem sağa sola saldır;hem de silah lobilerine karşı çık.

  • Erol25 Mayıs 2022 06:22

    İlk defa bir abd başkanı ortaya çıkıp, kral çıplak dedi.