E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden, Kovid-19 testinin sonucunu açıkladı---

Biden, Kovid-19 testinin sonucunu açıkladı

Biden, Kovid-19 testinin sonucunu açıkladı
02 Ekim 2020 - 20:45 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'ın korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından, Demokrat rakibi Joe Biden ve eşi Jill Biden'ın korona virüs test sonucunun negatif çıktığı açıklandı

ABD Başkanı Donald Trump'ın korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından, Demokrat rakibi Joe Biden'ın koronavirüs test sonucunun negatif çıktığı açıklandı.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Joe Biden, " Eşim Jill ve benim test sonucumuzun negatif çıktığını duyurmak mutluluk duyuyorum. Herkese mesajları ve endişeleri için teşekkür ederim. Umarım bu durum bize şunların hatırlatıcısı olmuştur: maske takın, sosyal mesafeye dikkat edin, ellerinizi yıkayın" ifadelerini kullandı.

BİDEN'DAN TRUMP'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Başkan Trump ve First Lady Melania Trump'ın koronavirüse yakalandıklarını açıklamalarının ardından, Joe Biden ve eşi Jill Biden'ın Kovid-19'a yakalanıp yakalanmadıkları merak konusu olmuştu. Biden önceki açıklamalarında test yaptırdığını ve sonucunu beklediğini duyurmuştu.

Öte yandan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Biden, Trump ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletmiş, "Jill ve ben Başkan Trump ve eşi Melania Trump için geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Başkan ve ailesinin sağlığı için dua etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

63 kişi daha hayatını kaybetti, 1442 yeni hasta tespit edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)