E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden: Can kayıplarının sorumlusu Rusya, dualarımız Ukrayna ile---

Biden: Can kayıplarının sorumlusu Rusya, dualarımız Ukrayna ile

Biden: Can kayıplarının sorumlusu Rusya, dualarımız Ukrayna ile
24 Şubat 2022 - 06:44 borsagundem.com

ABD Başkanı Biden, Ukrayna'ya Rus operasyonunun başlamasının ardından açıklama yaptı. Biden, "Rusya yaşanacak can kayıplarının tek sorumlusudur" dedi

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik operasyonu başlatmasının ardından yazılı açıklama yaptı. Biden, "Rusya yaşanacak can kayıplarının tek sorumlusudur" dedi, NATO müttefikleriyle birlikte neler yapılacağını konuştuklarını söyledi.

Bu gece tüm dünyanın dualarının Ukrayna ile olduğunu belirten Biden, "Putin, felaket bir şekilde can kaybı ve acı getirecek kasti bir savaşı seçti. Bu saldırının getireceği ölüm ve yıkımın tek sorumlusu Rusya'dır. ABD ve müttefikleri birlik ve kararlılıkla karşılık verecektir. Dünya, Rusya'dan hesap soracak." ifadesini kullandı.

Biden, Ukrayna'daki durumu bu gece Beyaz Saray'dan izleyeceğini ve ulusal güvenlik ekibinden düzenli güncellemeler alacağının altını çizerek, "Sabah G7 liderleri ile görüşeceğim ve bunun ardından Rusya'nın Ukrayna'ya, küresel barış ve güvenliğe yönelik bu gereksiz saldırganlığı nedeniyle ABD ve müttefiklerinin yanıtını duyurmak için Amerikan halkına hitap edeceğim." değerlendirmesinde bulundu.

NATO'ya yönelik herhangi bir saldırının geri püskürtülmesi için NATO müttefikleri ile de yakın temas halinde olacaklarının altını çizen Biden, kendisi ve eşi Jill Biden'ın bu gece Ukrayna'nın "cesur ve gururlu halkı" için dua edeceğini aktardı.

Brent petrol fiyatı 100 doları aştı, altının onsu 1.930 dolar

 

Rusya operasyonu resmen başlattı

 

Putin ABD'ye meydan okudu

 

Beyaz Saray'dan kritik Ukrayna açıklaması: Asker gönderilmeyecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mahmut oflaz24 Şubat 2022 14:23

    duaniz kabul olsa gokten kemik yagardi!

  • Baran24 Şubat 2022 12:43

    Aşağı yukarı herkesin doğru ve mantıklı yorumlarına bakıldığında  şimdi birlik olunması gereken bir ortamdayız.  Amerika nın asıl hedefi Türkiye  topraklarını istediği gibi kontrol etmektir.  Seviyesiz  ve çapsız muhalefetin tahriklerine dikkat!  Çok yakında abuk subuk saçmalamaları bunların adetlerindendir.

  • Serhat24 Şubat 2022 11:47

    Pkk yı kendine asker yapan ordada birilerini bize bulaşma

  • Baran24 Şubat 2022 10:45

    Hadi oradan çakal!  Ukrayna yı paylaşmışsınız zaten!  

  • namzet adalet24 Şubat 2022 10:27

    en büyük kıışkırtıcı namussuz bunlar.soyguncu namussuzlar.amerika rusya ve çin aptal ve küçük milletleri köle olarak kullanıyorlar.çin doğu türkistanı işgal etti,rusya kırım ve diğper türk devletlerini işagl ettidiğerleri kurtardı kırım ellerinde.şimdide dombask ve diğerleri.amerika kışkırta kışkırta içeri soktu.dünya köleleşiyor.

  • Caner24 Şubat 2022 10:15

    Irak savaşında da aynı oyunu oynadılar, Saddamı suçlu gösterip dünyanın nefret etmesini sağladılar, şimdi aynı oyunu Rusya için oynuyor Putini suçlu gösteriyor. Asıl suçlu her zaman amerika dır, hiçbir zaman masum değildir.  

  • Mucise Reis ;)24 Şubat 2022 09:55

    Masum Biden, Masum amerika :D adamın sınırının dibinekadar git, ukraynayı natoya alacam de, nato sılahlarını ukraynaya kuracam de, sonra rusya tek başına suçlu... benpatronum, ne desem doğrudur, sen işçisin putin diyen bir yaklaşım, Putin siyasi üstünlüğü kaybedecek, dışarıdan yapılan adımlar ile yönetim kargaçaları rusya içlerine vuracak, rusya ikili iç siyasi cepheler ile yığranacak... putin resti çekti ukraynaya abd ye natoya kafa tutup adım attı. iç cephede tek cepheye döndü. Putin rusya dunyaya kafa tutacak güçte mesajı ile cevap verdi. ABD stratejısıne askeri cevap geldi. 

  • 🇹🇷🇹🇷🇹🇷24 Şubat 2022 09:31

    Kendine faydan yokki dünyaya faydan olsun bidon Rusya yı kışkırttınız Rusya’da restinize rest çekti şimdi Rusya çift okeyi kafanıza vurucak sen dua et seninde işin bitti

  • Yorum24 Şubat 2022 09:10

    Ulan coniler doğruyu söyleyin ukrayna da petrol olsaydı girermiydin girmezmiydin

  • Alp24 Şubat 2022 08:58

    Geri zeka ukraynalılar. Güvendikleri ülkenin hali işte. Amerika silahı olmayan ülkelere girer hava yapar. Süper güçmüş.lider putin. İcraat yapıyor...

  • Yorum24 Şubat 2022 08:52

    Niye böyle bişey başka Bi yerde olsaydı hemen barış götürecem derdin mesela ırak kuvvete girdiğinde öyle diyordunuz şimdi niye demiyorsunuz peki rusyaya barış götürecem de mesela demokrasi götürecem de

  • Yorumcuuu24 Şubat 2022 08:51

    Tüm suçlu abd dir. Kimse sınırına abd yi yaklaştırmak istemez abd de rusya sınırına yaklaşalım füze rampaları kuralım ve rusyayı ablukaya alalım planıydı ukrayna nato ve abd nin gazına fena geldi fena çuvalladı ukrayna rusya olacak artık önüne geçemezler nato ve abd rusyayı tanımak zorunda kaldı

  • Gaz kes24 Şubat 2022 08:37

    Eee ne oldu la bidon ? Iraka afganistana suriyeye giriyordun girsene rusyaya yemedimi zırtapoz,herif her türlü blöfünüzü gördü gazı keserim mokunuz donar dedi hadi al yanına ingilizi ab yi girin rusyaya yermi?? Yemez tabi ancak hav hav hav yaparsınız orası gariban memleketi değilde ondan giremezsin hoş zutinde aynı senin lacivertin başka bir şey değil.

  • Naim24 Şubat 2022 07:55

    Çok şeytan bunlar Ukrayna yı Rusya nın önüne attı Türkiye yi de savaşın içine sokmaya çalıştı kendi kuyruğunu kıstırıp kenara çekildi. Şimdi dualarımız Ukrayna ile diyorlar dünyada başka deccal aramaya gerek var mı?

  • R.Demir24 Şubat 2022 07:28

    Bidon kafa Afganistan Irak Suriye buralara füze Mermi Ukrayna için Gül dua Ölen Müslüman olunca Beddua Hristiyan olunca dua Beter olun Gebertin birbirinizi pislikler sizi Bidon Kafa

  • Fuat 24 Şubat 2022 07:12

    Dua lariniz kabul olmayacağı için vay Ukrayna nin hâline

  • Cego24 Şubat 2022 07:09

    Putin adamı s……atar