E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden: Benzin fiyatlarını düşürecek açıklamalarım olacak---

Biden: Benzin fiyatlarını düşürecek açıklamalarım olacak

Biden: Benzin fiyatlarını düşürecek açıklamalarım olacak
14 Ekim 2022 - 01:37 borsagundem.com

Biden, benzin fiyatlarının yüksek olduğunu ve gelecek haftayı işaret ederek benzin fiyatlarının düşürülmesine yönelik açıklamalar yapacağını açıkladı.

ABD Başkanı Joe Biden, 8 Kasım'daki ara seçimler öncesi batı eyaletlerine yaptığı ziyaretlerin California durağında altyapı paketi konusunda açıklamalarda bulundu.

Los Angeles'ta metro hattına yapılan yeni eklemeleri inceleyen ve burada açıklamalarda bulunan Biden, bu hattın toplu taşımayı geliştireceğini ve hava kirliliğinin azaltılmasına yardımcı olacağını dile getirdi.

Biden, kongreden geçirdikleri altyapı paketi sayesinde ülke ekonomisinde düzelme yönünde ilerleme kaydedildiğini belirterek, "Gelecek hafta benzin fiyatlarının düşürülmesine yönelik yeni duyurularım olacak. Benzin fiyatları çok yüksek, çalışmaya devam etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Biden, bu hafta Colorado, California ve Oregon eyaletlerini ziyaret ederek, burada çeşitli konuşmalar yapıyor.

Söz konusu programlar doğrudan bir "seçim kampanyası" olarak açıklanmasa da Biden gittiği yerlerde Demokrat adaylara destek çağrıları yapıyor ve bağış etkinliklerine katılıyor.

Biden'dan Zelensky'e: Şikayet etme

 

Biden Suudilerle ilişkileri gözden geçiriyor

 

Biden: Suudiler ve Rusya olmasa benzini 1,60 dolara indirirdim

 

Biden'dan ekonomi açıklaması: Büyümeye geçtik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)