E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBeymen’i alan Katarlı fondan İsrailli şirketle iş birliği---

Beymen’i alan Katarlı fondan İsrailli şirketle iş birliği

Beymen’i alan Katarlı fondan İsrailli şirketle iş birliği
02 Aralık 2019 - 18:35 borsagundem.com

Beymen ve Ay Mağazacılık’ın yüzde 97’sine sahip Katarlı yatırım fonu Mayhoola, ilk teknoloji yatırımını İsrailli bir şirketle yaptı

CÖMERT YILDIZ / BORSAGUNDEM.COM

Bu yılın mayıs ayında Beymen ve Ay Mağazacılık’ın yüzde 97’si Katarlı yatırım fonu Mayhoola’ya geçmişti. Anlaşmanın ardından 6 ay sonra Katarlı yatırım fonu Mayhoola, ilk önemli teknoloji yatırımını İsrailli şirket ile yaptı. Tel Aviv merkezli My Size Inc adlı şirket, akıllı telefon ölçüm uygulaması için Ay Mağazacılık ve Beymen ile anlaştı. Çevrimiçi mağazacılık adı altında hizmet verecek uygulama önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

İKİ BORSADA İŞLEM GÖRÜYOR

1999’da İsrail’de kurulan My Size’ın hisseleri İsrail'de Tel Aviv ve ABD’de ise Nasdaq Borsası’nda işlem görüyor. Şirket ilaç, tekstil gibi sektörlerde çalışmalara sahip. Ronen Luzon tarafından kurulan firma, cep telefonu uygulamalarına yönelik çözümler sunuyor. İsrailli şirketin portföyünde Topspin Medical Ltd., My Size Israel 2014 Ltd., TopSpin Urology, Ltd. Gibi firmalar da var.

BIST, Beymen'in kottan çıkarılması hakkında açıklama yaptı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)