E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBeymen yeni bir marka yaratıyor---

Beymen yeni bir marka yaratıyor

Beymen yeni bir marka yaratıyor
09 Kasım 2013 - 14:27 borsagundem.com

Boyner, en değerli markalarından Beymen ile önemli bir işbirliğinin hazırlığını yürütüyor

Perakendenin büyük oyuncusu Boyner Holding, geçtiğimiz haftalarda önemli bir operasyona imza atmıştı. Geçen yıl en büyük rakiplerinden YKM’nin yüzde 63 hissesini satın alan Boyner, iki hafta önce şirketin yüzde 37’lik hisselerini kontrol eden Tan Ailesi’yle el sıkıştı. Boyner’den yapılan açıklamaya göre geri kalan yüzde 37’lik hisse ve marka haklarının bakiye yüzde 50’si için toplam 100 milyon TL ödeme yapıldı.

Aldığımız bilgilere göre Boyner, en değerli markalarından Beymen ile önemli bir işbirliğinin hazırlığını yürütüyor. Boyner-Beymen işbirliği ile yeni bir marka yaratılacak ve kısa süre sonra lansmanı gerçekleştirilecek. Beymen’in altında yer alacak bu markayla daha geniş bir kesime hitap edilmesi planlanıyor.

Beymen’e ilişkin bir haber de Zorlu AVM şubelerine ilişkin. Bilindiği gibi Zorlu’da en büyük mağazalardan birini açan Beymen, sözünü ettiğimiz lokasyonda çok iddialı. Aldığımız bilgilere göre sadece Zorlu’da ilk yıl 150 milyon TL ciro bekleniyor ve bu rakamın önümüzdeki yıllarda artırılması hedefleniyor.
EKONOMİST
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)