E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeykoz'da sır görüşme---

Beykoz'da sır görüşme

Beykoz'da sır görüşme
17 Temmuz 2013 - 08:34 borsagundem.com

İşadamları ve siyasetçiler Beykoz'da bir villada görüşme yaptı

Siyaset kulislerinde Gezi dalgası… Gündemden düşmeyen eylemler işadamlarıyla siyasetçileri bir araya getirdi. Eski başbakan yardımcılarından ve merhum Bülent Ecevit’in sağ kolu Hüsamettin Özkan’ın Beykoz Konakları’ndaki evi Mustafa Koç, Aydın Doğan ve Mustafa Sarıgül’ün buluşma noktası oldu.
Türkiye yaklaşık iki aydır Gezi Parkı’nda başlayan ve tüm ülkeyi saran eylemleri konuşuyor. Yabancı ülkelerin ve bazı işadamlarının açıktan destek verdiği iddiaları üzerine başlatılan eylemlerle ilgili soruşturmalar derinleşirken yaşanan süreç siyasi kulisleri de dalgalandırdı. Türkiye’nin önde gelen işadamlarının  sık sık bir araya gelerek bu olayları değerlendirdiği konuşuluyor. İddiaya göre, bu konuşmaların yapıldığı evlerden biri de eski başbakan yardımcılarından ve merhum Bülent Ecevit’in bir zamanlar sağ kolu olan Hüsamettin Özkan’ın Beykoz Konakları’ndaki evi...
YENİ YOL HARİTASI
Deneyimli siyasetçi Özkan’ın misafirleri arasında işadamları Aydın Doğan, Mustafa Koç ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül gibi önemli isimler bulunduğu belirtiliyor.
Geçen hafta Beykoz Konakları’nda yapılan sır zirvenin, geç saatlere kadar sürdüğü öğrenildi. Zirvede bir araya gelen isimlerin, yeni bir oluşum içinde ya da siyasi bir yol haritası belirlemek üzere olduğu kulislerde dile getiriliyor. 
GÜNDEM SARIGÜL MÜ?
Durumu merak edilen siyasetçilerin başında Mustafa Sarıgül geliyor. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Sarıgül’ün aday göstereceği konuşulurken, Sarıgül’ün ise çekinceleri olduğu belirtiliyor. Sır zirvelerin ardında Sarıgül’ün durumunun konuşulduğu da iddialar arasında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorumcu17 Temmuz 2013 14:14

    21 yorumdan en güzeli borsacının ki. yanlız orada gelecek adayın iyi bir münafık olması gerekiyo demişsin.merakım şu iktidara gelmek için münafık mı olmak gerekiyo ,eger öyleyse bu mektebi neresi, gidelim bizde alalım iktidar olalım :) :)

  • salo195717 Temmuz 2013 13:38

    MELİH GÖKÇE BUNU 20 GÜN ÖNCE SÖYLEMİŞTİ.HEPSİDE BEŞ PARA ETMEZ.HEPSİDE İNSANLARI ARKADAN VURAN KİŞİLER.

  • mehmet17 Temmuz 2013 13:01

    bu yol haritasındakiler geçmişte bu millete yaptıklarının hesabını türk milletine ve türk yargısına hesap verecekler

  • Arkadaş17 Temmuz 2013 12:51

    4 çakal toplanmış, Aslana kafa tutacak nerde görülmüş beyler çakalların Aslanı yendiği aklınızı başka işlere yorun topunuzda gelseniz bir Aslan yapmasınız

  • Objectif17 Temmuz 2013 12:50

    Sarıgül Umre'ye giderse %5 daha kasaya koyar.

  • Analist17 Temmuz 2013 12:48

    Sanki yeni bir Bozüyük toplantısı gibi. Erdoğan'da Bozüyük'de iş adamları ile toplantı yapmışdı, sonrası malum. Medya, para ve siyasi zemin var ise iktidar olmak çocuk oyuncağı. Sarıgül cezaevine girse daha da popüler olurdu. Ama sanırım yeni normalde mazlum edebiyatı tutmuyor, onun yerine büyük ve inandırıcı hedefler lazım. Yanlız dış destek için de bir iki fotoğraf çektirmeleri lazım. Erdoğan'ın durumu çok sağlam yani onunla rekabet için ancak Papa, Prens Charles filan Sarıgül ile fotoğraf çektirmeli.

  • red don17 Temmuz 2013 12:46

    mustafa koç,aydın d.,sarıgül,hüsammettin özkan topunuz bir RTE etmez o villa da toplanıp grup yapmadıysanız beni adım Don Kişot değil.

  • index17 Temmuz 2013 12:42

    bunlar yiğit bulutun bahsettiği yerleşik düzen...hükümet kurmaya çalışıyorlar aha ha ha :))))

  • salih17 Temmuz 2013 12:23

    chp adam gibi adam görsün artık

  • olurmu olur17 Temmuz 2013 12:05

    bu gidisle akp bir dahaki secime en az yuzde 70 ahada yazdim hayirli ugurlu olsunnnn..

  • mehmet17 Temmuz 2013 11:49

    bu yol haritaları bu millete yapılmış bizans oyunudur bu oyunlara bu millet asla fırsat vermez

  • mehmet17 Temmuz 2013 11:36

    bu yol haritası tutmaz bu yol haritalarını bu millet çöpe atmıştır

  • Muhtar17 Temmuz 2013 11:31

    Değil Sarıgül hepsi birden aday olsa Ak partinin elinden istanbulu almaları mümkün değil.

  • megera17 Temmuz 2013 11:08

    hüsamettin özkan değilmi ecevit zamanında HALK banktan kayınvaldesinin üzerine kredi çeken. halk bankasının itibarını bu hükümet kurtadı

  • dvt17 Temmuz 2013 11:03

    Bülent ECEVİT i düşürmek içinde benzer planlar yapılmıştı plana göre husamettin özkan başbakan olacaktı ama tutmadı. yine tutmaz istedikleri kadar uğraşsınlar.

  • Borsacı17 Temmuz 2013 10:36

    Rekabet iyidir. Cuma namazı kılan bir lider buldular mı AKP nin sonunu geitirirler. Ama Boyner bu işi yapamadı. Sağlam bir münafık bulmaları lazım. Artık medya çok ince detaya kadar iniyor. Sarıgül bence çok daha sağlam adam mecburen konseyle bir araya gelmiştir, zaten akrep burcu, tam bu işlerin adamı.

  • emre17 Temmuz 2013 10:29

    Mustafa Koç, Koç gibi adamdır..Güzel şeyler olur umarız

  • tv17 Temmuz 2013 10:24

    ya yinemisiz arkadaş bıktık bumillet sizin hokabazlıklarınızdan sende yanındakilerlr partimikuracan kur arkadaş bir orada bir buradasın safın belli deyil musti şaşırmışsın git kiminyanıda olursan ol

  • huseyin17 Temmuz 2013 10:10

    Husamettin değil mi o, Ecevite deli raporu aldırmaya çalışan, Aydın doğan değil mi 28 şubatın en önemli savunucusu, koç değilmi o koç, divan otelde molotof yaptıran, ne güzel karışım olmuş ya ülkeyi kurtaracaklar yaşasınnn

  • nihat17 Temmuz 2013 10:04

    Melih Gökçek demişti...

  • mali17 Temmuz 2013 10:00

    Bu fotografta Türkiye'nin geleceği okunuyor, örülüyor. Yeni bir alternetif doğuyor gibi.

  • KİM BUNLAR17 Temmuz 2013 09:44

    bu kişiler göktenmi indiler uzaydanmı geldiler bu zatlar bu ülkede doğduklarından beri bu ülkede şimdiye kadar hiç yol haritası çizmedilermi şimdi çiziyorlar bunların amacı belli bu ülkede istedikleri gibi hükümet kurup malı getirmek hükümet bunların emrinde olacak geçmişde hatırlayın başbakanı pijama ile karşılayan bunlar değilmiyidi 2000 de ülkeyi krize sokan bunlar değilmiyidi bankaların soyan bunlar değilmiyidi bunlardı nasıl olsa bu millet geçmişi hemen unutuyor deyip yine meydanlara indiler artık o millet o değil artık millet uyandı uyanmayanlarda size yetmez bu millet özüne dönüyor Osmanlı yeniden canlanıyor