E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'dan Türkiye açıklaması---

Beyaz Saray'dan Türkiye açıklaması

Beyaz Saray'dan Türkiye açıklaması
22 Kasım 2022 - 18:51 borsagundem.com

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada "Türkiye, güney bölgesinde terör tehdidiyle karşı karşıya kalmaya devam ediyor ve kendini savunma hakkına sahip" denildi.

Beyaz Saray yönetimi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik gerçekleştirdiği Pençe Kılıç Harekatı'yla ilgili bir açıklama yaptı.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Direktörü John Kirby, "Türkiye, güney bölgesinde terör tehdidiyle karşı karşıya kalmaya devam ediyor ve kendini savunma hakkına sahip" dedi.

Rusya ve İran ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kirby, 'petrol fiyat sınırı' politikasını desteklemeye devam edeceklerini belirterek, "Bu politikanın, Putin'in petrol piyasalarında vurgunculuk yapmasını engellemeye etkili bir şekilde yardımcı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

İran'ın nükleer programını 'büyük bir endişeyle' izlediklerini belirten Kirby, "İran'ın nükleer tesisinde %60 saflıkta uranyum zenginleştirmeye başladığını henüz doğrulayamadık" dedi. Kirby, İran'a ek yaptırımların masada olmadığını bildirdi.

Erdoğan'dan kara harekatı mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran23 Kasım 2022 11:09

    Bunlar da bzim malum fırıldak K. gibi   Sıkıyı gördü mü çark eder!   Sıra Yunanistan a da gelecek cayırtı koparan  lgtb sözcü sü gaste de bu sefer başka telden çalmaya başlar!  Bunlar cehennem odunu değii de ne?  

  • Okuyucu 22 Kasım 2022 19:55

    Son Dakika! Sabah başka akşam başka konuşuyorlar!