E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray: Türkiye ve Rusya ile yan yanayız---

Beyaz Saray: Türkiye ve Rusya ile yan yanayız

Beyaz Saray: Türkiye ve Rusya ile yan yanayız
20 Aralık 2016 - 02:56 borsagundem.com

Beyaz Saray Sözcüsü Price, Ankara'da Rusya Büyükelçisi Karlov'a yapılan suikast için, "Bu hain saldırı kabul edilemez" dedi

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Ned Price, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a düzenlenen suikasta ilişkin yaptığı açıklamada, "Rus halkı ve hükümetine taziyelerimizi sunuyoruz. Bu hain saldırı kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

"Amerika Birleşik Devletleri, bugün Ankara'da Rusya'nın Türkiye Büyükelçisi Andrey Karlov'a karşı düzenlenen ve yaralıların da bulunduğu suikastı şiddetle kınamaktadır" diyen Price, şöyle devam etti:

‘RUSYA VE TÜRKİYE İLE BİRLİKTE YAN YANA YER ALIYORUZ'

"Düşünce ve dualarımız Büyükelçi Karlov ve yaralanan diğer kurbanların aileleri ve sevdikleriyle birliktedir. Rus halkı ve hükümetine taziyelerimizi sunuyoruz. Bir diplomatik misyon mensubuna yönelik bu hain saldırı kabul edilemez. Terörizmin bütün formlarına karşı çıkma kararlılığımızda Rusya ve Türkiye ile birlikte yan yana yer alıyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)