E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray McMaster'ın görevden alınacağını yalanladı---

Beyaz Saray McMaster'ın görevden alınacağını yalanladı

Beyaz Saray McMaster'ın görevden alınacağını yalanladı
16 Mart 2018 - 09:37 borsagundem.com

Beyaz Saray Basın Sekreteri Sanders, Ulusal Güvenlik Bakanı McMaster'ın kovulacağı yönündeki iddiaları yalanladı

Beyaz Saray Basın Sekreteri Sarah Huckabee Sanders, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Bakanı'nı kovmayı planladığı yönündeki iddiaları yalanladı. Bir yandan, Sanders'ın görevden ayrılmasına çoktan karar verildiği spekülasyonu şiddetlendi.

Washington Post'un Trump'ın bir yıldan daha uzun bir süredir Ulusal Güvenlik Bakanı olarak görev yapan McMaster'ı kovmayı planladığı yönündeki haberinin ardından Sanders, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Başkan Trump ve General H. R. McMaster ile şimdi görüştüm. Çıkan haberlerin aksine, Ulusal Güvenlik Konseyi'nde herhangi bir değişiklik olmayacak" ifadesini kullandı.

Washington Post'un bu haberinin ardından Wall Street Journal ise, Trump'ın McMaster'ı kovmak istediğini ve bu pozisyona Beyaz Saray Genel Sekreteri John Kelly'i getirme kararı aldığını duyurdu.

ABD Başkanı Trump ise Perşembe günü, yönetiminde geniş çaplı değişiklik yapacağı haberlerini yalanlayarak "değişiklik her zaman olur, ancak az olacak" dedi ve "yönetimimde değişik fikirler görmek istiyorum" ifadesini sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)